Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 5 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Knusse geuren: dit zijn de favoriete parfums van de redactie voor in het najaar

Nu de temperaturen dalen, is wat ons betreft het knusse seizoen écht begonnen. We passen onze stemming erop aan met winterse geurkaarsen en switchen van parfum. De leden van de Beautify-redactie delen hun ultieme najaarsparfum.

Weg met de citrusgeuren, erin met de houtnoten.

Beautify’s favorieten: de najaarsgeuren van de redactie

Karlijn | Frederic Malle – Portrait of a Lady

Wat ons betreft zijn najaarsgeuren wat intenser dan de parfums die je in de lente en zomer draagt. En als we het over intense parfums hebben, dan is er volgens Karlijn maar een winnaar: Portrait of a Lady.

Voor deze geur van nicheparfumeur Frederic Malle moet je diep in de buidel tasten, maar dan heb je wel een geur die lang blijft hangen, met noten van wierrook, roos, framboos, sandelhout en muskus.

Frederic Malle – Portrait of a Lady €235 (50 ml)

portrait of a lady
Skins

Emma | Yves Saint Laurent – Black Opium

De warme intense geurnoten van Black Opium maken dit voor Emma de perfecte geur voor in het najaar. Voor een gewaagd avondje uit is dit het ideale parfum.

Yves Saint Laurent – Black Opium €139 (50 ml)

parfums najaar
de Bijenkorf

Julia | Yves Saint Laurent – Libre

Nog een najaarstopper van Yves Saint Laurent is Libre. Waar intensiteit van Black Opium zich aan de zwoele kant begeeft, is de intensiteit van Libre eerder zakelijk. De geur van de sterke, vrijgevochten vrouw met lef, die overal volop voor gaat.

Yves Saint Laurent – Libre €124 (50 ml)

parfum najaar
de Bijenkorf

Sophie | diptyque – Philosykos

Beautify’s Sophie gaat voor een groene, houtachtige geur als najaar in zicht is. Philosykos van diptyque ruikt naar het beste van de natuur. Denk aan vijgensap en cederhout. Voor iedereen die niets wil hebben van zware geuren, maar wel indruk wil maken, is dit een goede match.

diptyque – Philosykos €160 (75 ml)

parfum najaar
Skins

Karlijn Brink | Giorgio Armani – Sí Intense

Als je zwarte bessen, roos en  vanille-extract uit Madagascar samenvoegt, dan krijg je de zwoele geurbeleving van Sí Intense – de favoriet van social stagiaire Karlijn.

Giorgio Armani – Sí Intense €135 (50 ml)

parfum najaar (1)
de Bijenkorf

 

Britta | Guerlain – Insolence

Fruitig Bloemig. Verrassend, gedurfd, vrouwelijk: zo laat Insolence van Guerlain zich omschrijven. Of het nu herfst, winter, lente of zomer is: deze geur is Britta’s all time favourite. 

Guerlain – Insolence €150 (75 ml)

parfum najaar (2)
de Bijenkorf