Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Films & Series 22 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Z贸 oud zijn de castleden van Sex Education in het echte leven

Het is geen verrassing dat we het derde seizoen van Sex Education direct zijn gaan bingewatchen. Wij en alle fans zijn blij om Maeve, Otis en Eric weer terug te zien op Netflix en willen nu al weten wat ze allemaal te wachten staat. En omdat je van je favoriete serie alles maar dan ook echt 谩lles wil weten, zochten we uit hoe oud de castleden van Sex Education in het echte leven zijn.

In de serie spelen ze namelijk tieners鈥

Sex Education: seizoen 3

Nu het nieuwe seizoen gelanceerd is, zijn we allemaal benieuwd wat er gaat gebeuren met Maeve, Otis, Eric en de rest. De offici毛le synopsis vertelt ons wat we dit seizoen kunnen verwachten. 鈥淚t鈥檚 a new year, Otis is having casual sex, Eric and Adam are official, and Jean has a baby on the way.鈥

Dit seizoen komt er een nieuwe hoofddirectrice die probeert Moordale terug te brengen naar een uitmuntend niveau, Aimee ontdekt feminisme, Jackson wordt verliefd en een verloren voicemail doemt nog steeds rond. 鈥淧repare for commitment animals, alien phenomena, vulva cupcakes and much more of Madam Groff.鈥 Wij zijn er klaar voor.

Leeftijd van de cast

Terwijl we het nieuwe seizoen al volop aan het bingewatchen zijn, blijft er 茅茅n vraag door ons hoofd spoken. Aangezien we al in het derde jaar van Sex Education zitten en de personages nog steeds op de middelbare school zitten, zijn wij benieuwd hoe oud de castleden nou eigenlijk zijn in het echte leven. In de serie spelen ze namelijk tieners, maar in het echt ligt hun leeftijd daar v茅r voorbij.

1. Lily Iglehart

NETFLIX

De door aliens geobsedeerde Lily wordt in het echt gespeeld door Tanya Reynolds, die 29 jaar oud is. Ze werd geboren op 4 november 1991.

2. Ola Nyman

NETFLIX

Ola Nyman, die we in het tweede seizoen ontmoette, met Otis ging daten en toen ook nog zijn stiefzusje werd, wordt gespeeld door Patricia Allison. In het echte leven is ze geboren op 7 december 1994 en nu 26 jaar oud.

3. Adam Groff

NETFLIX

Connor speelt de zoon van de schooldirecteur, Adam. De acteur is in het echte leven geboren op 19 September 1996, wat hem 24 jaar maakt.

4. Eric Effiong

NETFLIX

Ncuti speelt Eric, de enthousiaste beste vriend van Otis Milburn, die zijn weg begint te vinden als een openlijk homoseksuele tiener. In het echte leven werd Ncuti geboren op 15 oktober 1992, waardoor hij nu 28 jaar oud is.

5. Aimee Gibbs

NETFLIX

Aimee Lou Wood is in het echte leven 26 jaar en werd geboren op 3 februari 1995. Ze heeft een tijdje gedatet met co-star Connor Swindles, maar ze gingen helaas in 2020 uit elkaar.

6. Maeve Wiley

NETFLIX

Maeve, een boeken-liefhebster die samen met Otis Milburn een sekskliniek voor tieners heeft opgezet in seizoen 茅茅n, wordt gespeeld door Emma Mackey. Emma werd geboren op 4 januari 1996, waardoor ze 25 jaar oud is.

7. Isaac Goodwin

NETFLIX

George鈥檚 personage Isaac hebben we in seizoen twee voor het eerst ontmoet en speelde een cruciale rol toen hij een voicemail met Otis zijn liefdesverklaring verwijderde van de telefoon van Maeve. De acteur is in het echte leven 23 jaar.

8. Otis Milburn

NETFLIX

Hoofdpersonage Otis, een sociaal onhandige middelbare scholier, wordt gespeeld door Asa Butterfield. De acteur is in het echt 24 jaar en is geboren op 1 april 1997.

9. Ruby Matthews

valentijnsdag vrijgezel
NETFLIX

Ruby, die we meer gaan zien in seizoen drie van Sex Education wordt gespeeld door Mimi Keene, die in het echt 23 is, geboren op 5 augustus 1998.

10. Jackson Marchetti

NETFLIX

Topatleet Jackson wordt gespeeld door Kedar Williams-Stirling, een 26-jarige Engelse acteur die werd geboren op 14 december 1994.

Sex Education seizoen 3: dit is de eerste trailer van het nieuwe seizoen