Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 26 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom je a.s.a.p een Leeuw-man in je bed wil sleuren

Ben je toevallig met een Leeuw aan het daten? Knijp dan maar in je klamme handjes, er staat je namelijk een ware sexplosie te wachten. Als je nog geen Leeuw aan de haak hebt geslagen zullen deze redenen je doen verlangen naar seks, heel veel seks:

1. Hij zal door gaan totdat hij zijn prooi te pakken heeft

Hij zal er werkelijk álles aan doen om te krijgen wat hij wil: jou. Hij zal je versieren tot in de late uurtjes om jou uiteindelijk verder te versieren in bed. Hij zal zich niet snel te goed voelen als je hem afwijst, dan wil hij je juist alleen maar meer. Hij gaat door totdat hij zijn prooi heeft. Geef maar toe, dit is héél aantrekkelijk.

2. Hij verslindt je met kleren en al

Jullie zijn nog niet binnen maar hij laat er zeer zeker geen gras overgroeien. Hij verslindt je met kleding en al. Het lijkt wel alsof hij je letterlijk gaat opeten. Maar hij doet dit allemaal zó behendig dat je niet kan tegenstribbelen. Hij zal én moet je verslinden zoals een leeuw dat hoort te doen.

3. Hij verwacht het beste, maar geeft ook het beste

Een Leeuw-man beschikt over een groot ego en verlangt van jou dat je alles uit de kast haalt om hem te verleiden en te bevredigen. Maar tegelijkertijd zal hij er ook alles, maar dan ook echt alles aan doen om jou dat te geven wat je wilt. Maar zo vrijgevig als hij is geeft hij je dat al voordat je het vraagt. En een échte doorgewinterde Leeuw geeft je dat waarvan je niet eens wist dat je het wilde.

4. Hij is altijd hongerig naar meer

Het maakt niet uit hoe vaak hij het bed met je deelt, waar jullie zijn of wat je tegen hem zegt. Hij is áltijd hongerig naar meer van jou. Hij wil je op elk moment en overal. Hij is net zo hongerig als een leeuw die net een prooi heeft gepakt. En vergeet dan vooral niet dat leeuwen nooit een voldaan gevoel hebben. Be prepared.

LEES OOK: 7 x verleidelijke moves waardoor we staan te trillen op onze benen van verlangen

Elite Daily