Renée
Renée Love & Seks 25 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Holy sh*t! Pommeline en Fabrizio hebben zichzelf gefilmd tijdens de seks

Het is niet nodig om preuts te doen: je weet dat koppels seks hebben. Zo ook Pommeline en Fabrizio die bekend werden door Temptation Island. Maar de twee gaan nu een stapje verder voor de fame… Ze hebben seks op televisie.

Pommeline en Fabrizio zijn gevraagd voor het Vlaamse televisieprogramma Sex Tape. Sexpert Goedele Liekens gaat het koppel tips geven om hun seksleven (nog) leuker te maken. Geloof ons als we zeggen dat geen detail ongefilmd blijft.

Pommeline en Fabrizio filmen zichzelf tijdens de seks

We bedoelen daar álles mee. Pommeline en Fabrizio hebben zelfs de camera meegenomen naar de slaapkamer om hun seksleven zorgvuldig vast te leggen.

Nu hoort dat ongetwijfeld bij het programma, maar een beetje gek is het misschien wel om bekenden zo tekeer te zien gaan tussen de lakens.

Miauw! Merijn haalt uit naar Fabrizio en wow, hij heeft niets goeds te zeggen

Ze biechten zelfs op hoe vaak ze seks hebben

Aan de andere kant is het bewonderenswaardig hoe open de twee praten over seks. Want eerlijk, eigenlijk zou het geen taboe moeten zijn. Zo onthullen ze dat ze aan het begin van de relatie meerdere keren per dag van bil gingen.

Tegenwoordig doen Pom en Fab het een stuk rustiger aan. Sterker nog, ze hebben een stuk minder seks dan normaal. In een normale week ‘boort’ Fabrizio Pommeline één of twee keer per week ‘kapot’, zoals hij het zo romantisch zegt.

fabrizio pommeline seks
VIJF
fabrizio pommeline seks
VIJF
fabrizio pommeline seks
VIJF
fabrizio pommeline seks
VIJF
fabrizio pommeline seks
VIJF
fabrizio pommeline seks
VIJF

Pommeline biecht op waarom het uit is met Merijn en het heeft álles met Fabrizio te maken