Inga Stoit
Inga Stoit Love & Seks 23 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

10 x herkenbaar als je voor het eerst op vakantie gaat met je vriend

Je gaat voor het eerst op vakantie met je lover en dat is reuze spannend. Je bent gek op hem en hij op jou, maar op vakantie is het toch anders. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Dit zijn de tien dingen die oh-zo herkenbaar zijn wanneer jij en je vriend voor het eerst op vakantie gaan.

Jullie pakken allebei de koffers in want jij en je vriend gaan voor het eerst samen op vakantie. Dit is spannend maar eigenlijk zijn zoveel dingen herkenbaar, wanneer je kijkt naar andere relaties. Deze punten herkennen jullie als geen ander of gaan jullie nog meemaken.

1. Commentaar op jouw koffer

Want die is te groot en te zwaar. Jullie wisten beiden dat dit zou gebeuren maar er wordt evengoed over geruzied. Het is geen heftige ruzie maar zo’n lekker irritatie momentje waarin jullie elkaar afkatten.

2. Jij wil in het vliegtuig zijn volledige aandacht

En dat terwijl hij alleen maar boekjes wil lezen en naar muziek luisteren. Voor jou is het 24/7 samenzijn al lang al van start gegaan, en eigenlijk wil je hem helemaal niet meer met rust laten.

3. Jullie willen beiden andere activiteiten ondernemen

Dat snorkelen kan jou gestolen worden. Jij wil gewoon naar een winkelcentrum. Tijdens dit soort vakanties merken jullie allebei het verschil tussen mannen en vrouwen enorm.

4. Jullie maken veel meer foto’s

Normaal gesproken wordt er zo nu en dan een foto van jullie samen gemaakt. Maar nu doen jullie niet anders. Jullie maken elke dag ontelbaar veel foto’s van jullie samen.

5. Jullie verstaan iets anders onder ‘plannen’

Hij wil alles zwart op wit hebben staan, jij bekijkt liever per dag waar je zin in hebt. Dit kunnen jullie niet heel goed begrijpen van elkaar, maar de communicatie redt een hoop.

6. Seks gebeurt wel meerdere malen op een dag

Want euh ja: vakantie seks is nu eenmaal geweldig. Hier kunnen jullie allebei geen genoeg van krijgen. Geen plek is te gek en geen mens houdt jullie nog tegen.

7. Jullie worden mega drunk

Tenminste 1x in deze vakantie. De volgende dag hebben jullie spijt, maar door het mooie weer en het vakantie sfeertje valt dit eigenlijk wel mee. En de avond was zo mooi, dat het het ongetwijfeld waard was.

8. Jullie weten nu hoe het is om continu samen te zijn

En dit bevalt jullie heel goed, of het is nog even wennen. Jullie worden misschien wel nog meer verliefd en dat is toch wel het leukste wat jullie kan overkomen.

9. Jullie gaan een keer ruzie maken

En waarschijnlijk is het onderwerp heel dom. Het gaat nergens over. Maar ach; jullie hebben beiden wat spanning, wat naar buiten komt. En dat is helemaal niet erg.

10. De zonsondergang was nog nooit eerder zo belangrijk

Dit moment willen jullie hoe dan ook meemaken, want dat is toch wel één van de meest romantische momentjes om mee te pakken – als jullie voor het eerst op vakantie gaan.