Inga Stoit
Inga Stoit Beauty en Style 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze lip plumper gaat viral op TikTok en wij snappen wel waarom

Weet je nog dat je voor het eerst een lip plumper op je lippen smeerde en een flinke tinteling voelde? Je keek vervolgens in de spiegel om te zien of je al lippen à la Kylie Jenner had gekregen, maar dat bleek niet het geval. De meeste lip plumper glosses gaven ons niet de plump die werd beloofd, maar dat doet de lip plumper die viral gaat op TikTok dus mooi wel.

Het is de lip plumper van Scrandie Beauty Spicy Sauce Extreme Lip Plumper die TikTok veroverd heeft. Megan Lavallie is een visagiste en beauty-creator die het product in een video probeerde en ook zij kon haar ogen niet geloven.

Viral lip plumper op TikTok

De sexy gloss trok zoveel aandacht dat het product zelfs tijdelijk uitverkocht was. Gelukkig is hij nu weer verkrijgbaar! Hoe kan het dat deze gloss jouw lippen van een plump voorziet? Nou, dat komt door het belangrijkste ingrediënt in de plumper zelf, namelijk: het extract van paprika frutescens. Dit extract stimuleert de bloedsomloop en zorgt dat je lippen er voller uitzien. Naast dit superieure ingrediënt zit er ook gemberwortel olie in om ontstekingen te genezen en te kalmeren, en sojaolie om vocht vast te houden in je lippen. Deze ingrediënten geven het tevens een licht kruidige vanille geur. Wat natuurlijk ook weer een win-win is.

@meganlavallie @Scrandie Beauty ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Zo maak je je lippen voller

De Spicy Sauce Extreme Lip Plumper is een kristalheldere gloss met een vrije grote applicator. De gloss werkt als volgt: Een minuut na het aanbrengen voel je een licht tintelend gevoel, tussen één en twee minuten wordt het verwarmende gevoel sterker en zul je merken dat je lippen voller worden. Van twee tot drie minuten zie je het grootste verschil in de volheid van je lippen (en na drie minuten voel je nog steeds het tintelende gevoel).

In de video op TikTok zie je letterlijk het ‘plumpen’ van de lippen gebeuren. De resultaten houden ongeveer een uur na het aanbrengen aan (maar dat is standaard voor de meeste plumpers). Je kunt de gloss daarna weer aanbrengen mocht je het effect willen vasthouden. Weet wel: dit product laat je lippen dus tintelen. Daar moet je wel tegen kunnen 😜

Oh no she didn’t! 8 spicy berichtjes om naar je date te sturen nu het buiten kouder is