Audrey Garot
Audrey Garot Celebrity Beauty 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is dé lipcombo van Camila Mendes in de Netflix-film ‘Do Revenge’

Deze maand is de Netflix Original ‘Do Revenge‘ uitgekomen en het is een heerlijke film om lekker weg te kijken. Fans van de film zijn helemaal weg van de lipcombo van Camila Mendes, die Drea speelt in de Netflix Original. En laten wij nou net weten (dankzij TikTok) welke producten zij gebruikt voor deze iconische lipcombo…

Waar is TikTok nou niet goed voor?!

De lipcombo van Camila Mendes in Do Revenge

We kunnen wel stellen dat (als je de film hebt gezien) de looks van Camila Mendes’ personage Drea Torres ons allemaal opvielen. Ze droeg vrolijke vlinderclips en had de meest opvallende make-up looks met haar smaragdgroene oogschaduw én knalrode eyeliner. Toch was er nog iets wat ons helemaal gekmaakte: haar nude lip-combinatie.

Volgens @catquinn, heeft Ellen Arden, hoofd van de make-up afdeling bij ‘Do Revenge‘, de MAC Cosmetics lippotloden in de kleuren Cork, Stripdown en Spice, laag voor laag aangebracht. Daarna gebruikt ze de MAC Clear Lipglass, et voilà! Zo heb je een mooie lip-combo uit de jaren negentig met zoveel mogelijk dimensie en glans. Wij zijn fan!

@catquinn

Replying to @gojosnanami Camila Mendes lip combo as Drea in Do Revenge: MAC Lip Pencils in Cork, Stripdown, and Spice topped with Clear Lipglass. Source: original interview with makeup dept head @ellenarden. #macemployee #maccosmetics #dorevenge #dorevengemovie #camilamendes #camilamendesedit #lipcombo #lipduo #lipcontour #mactrend

♬ for the girls – Hayley Kiyoko

Do Revenge

De film gaat over een it-girl genaamd Drea, die op een chique privéschool wordt onttroond nadat haar sekstape is uitgelekt naar de hele school, waarschijnlijk door haar vriendje én koning van de school, Max. Hierdoor sluit ze een geheime deal met Eleanor, dit is een nieuwe, bescheiden leerling die boos is als ze erachter komt dat ze naar school moet met haar oude pestkop, Carissa. Na een ontmoeting op tenniskamp sluiten Drea en Eleanor een geheime vriendschap om wraak te nemen op elkaars vijanden.

Oude bekenden

Wat de film nog extra leuk maakt, is dat er veel oude bekenden van andere Netflix Originals meedoen. Zo wordt Drea dus gespeeld door Camila Mendes, bekend als Veronica uit ‘Riverdale‘ en Eleanor wordt gespeeld door Maya Hawke, die Robin speelt in de bekende serie ‘Stranger Things‘. Zo doen er nog veel meer bekende mee, zoals Alisha Boe, bekend als Jessica uit ‘13 Reasons Why‘ en Jonathan Daviss bekend als Pope uit ‘Outer Banks‘.

Hier volg je ‘Tudum’, het online-event van Netflix met exclusieve info over nieuwe series en films