Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 4 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Vind je je lover soms maar irritant? Dat is een héél goed teken

De mens ergert zich altijd aan een ander mens. Dat zit nou eenmaal in ons. En zelfs aan onze eigen gekozen grootste liefde kunnen we ons groen en geel ergeren. Maar dat is eigenlijk een heel goed teken, jullie gaan een serieuzere fase van jullie relatie in en nog twee geweldige dingen die je hoe dan ook wílt weten: Al deze heerlijke feiten hebben we te danken aan professioneel relatiecoach Kira Asatryan:

1. Je gaat een serieuzere fase in de relatie in

Zoals we al verklapten, zijn irritaties een teken van een serieuzere fase in jullie relatie. Je hebt namelijk niet meer de neiging om alsmaar ‘het juiste’ te zeggen tegen je lover. Je bent níet meer bang dat je zomaar wordt gedumpt. Dat is dus eigenlijk een heel goed teken.

Je investeert nog stééds in je relatie

Als je niet meer zegt wat je dwars zit tegen je lover, dan zit er iets goed mis. Dan vindt je het namelijk niet meer de moeite waard, of boeit het je niet meer genoeg.

Maar zolang jij je irriteert, geeft dat aan dat je nog stééds heel veel om je relatie geeft. ‘Zeuren’ is daarom eigenlijk een beetje investeren in een nog betere relatie.

Je leert en ontwikkelt jezelf

Dat je een keer geïrriteerd bent omdat je lover te laat op een afspraak komt opdagen kan beteken dat er misschien íets dieper je dwars zit. Misschien is het zo je diep van binnen voelt dat hij met álles laks is. En dit komt dan uiteindelijk ter sprake, zodat het kan worden opgelost. Heerlijk toch?

Voel je vooral dus niet vervelend over je irritaties aan je lover, al is het een idee om dat ook met mate te doen. In ieder geval kan je je lover dit laten lezen als hij vindt dat je niet mag zeuren over zijn rondslingerende sokken. Je bent namelijk een tóp vriendin.

Pretty 52