Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty en Style 4 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Zo zorg je er voor dat je overknee laarzen nooit meer afzakken

Dolblij ben je met je beeldschone overknee laarzen. Maar na een paar keer dragen valt het je op dat je ze wel héél vaak moet optrekken. In plaats van dat ze over je knieën zitten hangen ze halverwege je kuiten.

Je baalt natuurlijk want hier heb je die overknee laarzen niet voor gekocht. Maar geen paniek meid. Wij hebben de ultieme hacks voor je gevonden. Zéker het proberen waard.

Tips voor overknee laarzen die afzakken

Uiteraard hangt het er vanaf wat voor type oveknee laarzen je hebt. Zakken ze door de slappe stof? Of zijn ze simpelweg een beetje te ruim voor je benen? Wedden dat één van deze tips je gaat helpen?

Beenwarmers

Heb je ‘last’ van smalle benen en zakken daarom je overknee laarzen af? Koop dan een paar beenwarmers die ruimte tussen je been en laars opvullen. Een goedkope oplossing én ook nog eens heerlijk warm voor in de winter. Nooit meer koude benen dus.

Fashion tape

Je meiden, dit geweldige product bestaat. De naam zegt het al, het is plakband voor al je fashion items. Deze onzichtbare tape kan je tussen je been en de laars plakken én voilà. Ook fijn: de tape laat geen spoor op je huid of panty achter. Je koopt ze hier.

Je schoenmaker weet raad

Bovenstaande hacks al geprobeerd of wil je simpelweg dat je overknee laarzen gewoon altijd goed zitten onder truc? Ga dan langs de schoenmaker. Zo is elastiek in de bovenkant van je laarzen (als ze van een zachte stof zijn) een oplossing. Ook kunnen de laarzen soms smaller worden gemaakt of worden voorzien van een veter of rits.

Meer over mode: