Lobke Killaars
Lobke Killaars Beauty en Style 29 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Zeg maar doei tegen ladders met de nieuwe panty’s van Primark

Een panty is de perfecte oplossing voor het ik-wil-geen-blote-benen-maar-wel-een-jurkje-aan dilemma. Eén probleem: die vervelende ladders. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen meer om te maken door de nieuwe panty’s van Primark.

Primark belooft het onmogelijke: ‘ladder resist’ panty’s. Ja, dat hoor je goed. Hierin komen als het goed is geen (of oke: moeilijk) ladders in. Eerst zien, dan geloven. Maar het is het proberen waard.

Primark panty’s

Na een uurtje school, werk of uitgaan kijk je met pijn in je hart naar beneden. Ja hoor, die panty van je kan het ook niet één dag volhouden. Om er zeker van te zijn dat jij en je vriendinnen voortaan zonder zorgen op stap gaan, introduceert Primark panty’s waar je níét zo snel een ladder in krijgt.

primark panty
Primark

De prijs

Vraag jij je af of dit echt waar kan zijn? Je mogelijke levensredders kosten maar vier euro, dus de gok wagen kan geen kwaad. Voor dit bedrag krijg jij vijf panty’s. Dat is de prijs die je normaal ook ongeveer betaalt voor dit aantal.

Mocht je nog geen tripje naar Primark gepland hebben, dan hebben we hier wat redenen om te gaan. Je kan hier namelijk niet alleen deze geweldige anti-ladder dingen halen, maar ook Disney geurstokjes, de Mary Poppins collectie, Minnie Mouse hakken, Mickey Mouse oorbellen en kerstballen van Disney.

51 gedachten die door je heengaan als je in de Primark bent