Renée
Renée Life 30 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Plan een filmavond! Pathé heeft hun bioscoopzalen de luxe upgrade van je dromen gegeven

Doorgezakte stoelen zijn verleden tijd, want Pathé heeft hun Tuschinski filiaal een luxe upgrade gegeven. Naar de film gaan was nog nooit zo comfortabel. Wacht maar tot je de beelden ziet, want in zo’n chille zaal wil je echt wel een film kijken.

Vergeet Netflix. Pak je paraplu en ga naar Pathé Tuschinski, want zelfs in bed kun je niet zo lekker een film kijken. Zaal 2 en 3 zijn namelijk helemaal vernieuwd en deze luxe kenden we nog niet van de keten.

Luxe bioscoopzalen in Pathé Tuschinski

Heb je zin in de film Hustlers? Of griezel je liever bij It Chapter Two? Check dan snel of deze bij Tuschinski in zaal 2 of 3 draaien, want dan kun je genieten van alle luxe die deze bioscoop biedt.

Op Twitter schrijft Pathé het volgende: “Het is misschien wel het meest bijzondere theater van Nederland: Pathé Tuschinski in Amsterdam. We werken hard aan de verbouwing van het theater, waarmee we onder andere de originele stijl terughalen. Zaal 2 en 3 zijn vernieuwd en weer open! De zalen zijn voorzien van luxe stoelen en bankjes, nieuw beeld, geluid en belichting. In zaal 2 zijn de originele wandschilderingen van Pieter den Besten (die in de Tweede Wereldoorlog door een brand verloren gingen) gereconstrueerd.”

Eh hallo, hoe comfortabel is dit?

Pathé on Twitter

Het is misschien wel het meest bijzondere theater van Nederland: Pathé Tuschinski in Amsterdam. We werken hard aan de verbouwing van het theater, waarmee we onder andere de originele stijl terughalen. Zaal 2 en 3 zijn vernieuwd en weer open! 1/2

App snel je vriendinnen voor een filmavond. Er is geen twijfel over mogelijk: dit willen jullie meemaken.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: