Renée
Renée Life 30 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Lidl verkoopt nu een kattenvilla die nog luxer is dan je eigen slaapkamer

Heb je een poes of een kater? Dan weet je hoe belangrijk het is om je prins(es) goed te verzorgen. Sterker nog, grote kans dat je het welzijn van je harige viervoeter vaak boven dat van jou stelt. Daarom is deze Lidl aanbieding geniaal: ze verkopen een luxe kattenhut (zeg dus maar gerust villa) voor jouw schatje.

Lidl weet wel hoe jij het luie, luxe leven van je kat nog luier en nog luxer kan maken. Deze luxe woning met drie verdiepingen en maar liefst zes openingen is het enige wat jouw huisdier nog nodig heeft. Naast eten natuurlijk.

De kattenhut XL van Lidl

De villa kun je nú online bestellen in de webshop van Lidl. Voor €89,99 geef je jouw kat een luxere plek om te vertoeven dan je eigen slaapkamer, maar je hoort ons daarover niet klagen.

De omschrijving op Facebook is trouwens te geniaal om niet te delen. Alleen hierom zouden wij de kattenhut al kopen en we hebben niet eens een kat thuis:

kattenhut van lidl
Lidl

***???????***

????????????:
Op een werkelijke fantastische locatie aan de buitenrand van Achtertuin staat deze moderne onder architectuur gebouwde vrijstaande 3-kamerwoning met slaapkamer op de begane grond, slaapkamer op eerste verdieping en slaapkamer op tweede verdieping. Slaapkamer op eerste verdieping beschikt over heerlijk balkon op het zuiden.

??????????????:
– Bouwjaar 2019
– Woonoppervlak 1,5 m², inhoud 12 m³, perceeloppervlak 10m²
– Niet geheel geïsoleerd
– Prachtig aangelegde achtertuin
– Erfvacht afgekocht tot 2043

? Vrijstaand kattenhuis
? 89.99 k.k. (kosten kater)

Wij zijn verkocht.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: