Emma Toussain
Emma Toussain Mode 10 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

MANGO heeft een herfstcollectie gedropt en iedereen wil déze oversized leren jas

Je wil het misschien nog niet horen maar de herfst staat toch écht om de hoek en ondanks dat we liever het warme zomerweer aanhouden, zijn er ook heel veel dingen leuk aan de herfst. Zoals.. nieuwe kleding! MANGO heeft nu een nieuwe collectie gedropt en die is zo leuk dat we ‘m even moeten bespreken.

Vooral de oversized leren jas.. 😍

MANGO heeft een herfstcollectie gedropt en iedereen wil déze oversized leren jas

Een herfstgardarobe is misschien wel het leukst van allemaal omdat je met zo veel verschillende laagjes kunt spelen. Wij zijn helemaal fan en we kunnen het dan ook niet laten om nu al een beetje rond te kijken naar alles wat we willen hebben. 21 september? Kijk maar uit, onze digitale winkelmandjes zitten al helemaal vol. Nu is MANGO slaying the fashion game op het moment, wat betekent dat ze zó veel leuke dingen hebben. En omdat we jullie dat niet willen onthouden, zetten we al onze favo items op een rij. En wees gewaarschuwd: jij gaat sowieos ook iets willen kopen.

Oversized leren jas

Sorry maar hoe goed is deze?!! Shop deze jas snel voordat hij uitverkocht is. We hebben zo’n voorgevoel..

mango
MANGO

Schoudervullingen

Ja, die zijn weer helemaal in! Dit jasje met schoudervullingen wil je gewoon hebben. Maakt je nét ff wat stoerder en zorgt voor een mooi silhouet. Leuk voor op kantoor óf een feestje, maakt eigenlijk niet uit.

mango
MANGO

Gewatteerd bomberjack

Deze witte jas is alles wat je in je kast wil hebben hangen – hoezo wit alleen voor de zomer?

MANGO

Double breasted jas

No words 😍 Deze jas wil je toch? Mooie kleur én hartstikke netjes. Maar je kunt ‘m ook stylen met stoerdere kleding en sneakers, krijg je meteen een hele andere vibe.

MANGO

Nou, dat is nog eens tof. Vooral de jassen zijn GEWELDIG zoals je kunt zien. Dus ehhhh – ga ervoor.

Het is bewezen: kleding van je lover aantrekken is gezond