Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 20 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Mannendossier: 6 redenen waarom hij jou zo ongelooflijk mooi vindt als je net wakker wordt

Wij vrouwen voelen ons vaak het meest zelfverzekerd als we wat aan ons uiterlijk hebben gedaan. Of dat nou alleen een likje mascara is of nadat we een uur voor de spiegel hebben gespendeerd, daarna voelen we ons op en top vrouw. De eerste keer dat je naast je lover wakker wordt met je haar door de war en de slaap nog in je ogen kan daarom soms een onzeker momentje zijn. Maar guess what, de mannen vertellen dit keer in het Mannendossier waarom dat totaal niet nodig is.

1. We zien de puurste vorm van jou

Vrouwen zijn het allermooist als ze op hun puurst zijn. Geen make-up, rommelige haren, kleine oogjes. Het is wie jij bent. Zonder dat er maar iets aan te pas is gekomen. En wij vinden dat heerlijk om te zien. We willen weten wie je bent. Ook zonder al die troep. We willen jou zien en niet door een laag hoeven heen te kijken. En dat moment is vooral als je wakker wordt.

2. Je kunt je nergens achter verschuilen

Geen make-up, geen kledingstukken, niet in een donker hoekje van een restaurant. Jij bent het, volledig zichtbaar in het ochtendlicht. We kunnen precies zien wie je bent. We zien je naakte lichaam en zijn heel dicht bij je. Wegrennen is niet mogelijk. En als je je wil verstoppen onder de dekens trekken wij je er weer uit. Niets mis met een potje stoeien.

3. Het betekent dat we de hele nacht bij je zijn geweest

Samen slapen is zo lekker. We hoeven niet de hele nacht tegen je aangeplakt te liggen, maar samen in slaap vallen is top. We nemen voor lief dat als we lepeltje lepeltje liggen we in jouw haar happen en onze arm continu slaapt. Want als we dan wakker worden naast jou en we kunnen je aanschouwen dan vinden we dat fantastisch. Je bent bij ons en we kunnen je real life goedemorgen wensen in plaats van via een afstandelijk WhatsAppje.

4. Je bent nog schattig

Als je opstaat met je haar door de war, je moeite moet doen om je ogen open te houden, en we het slaap nog zien zitten, dan ben je schattig. De rest van de dag ben je een sterke vrouw die met beide benen stevig op de grond staat. Maar dat moment waarop je net wakker wordt ben je lief, rustig en heel aaibaar. En dat schattige maakt je prachtig.

5. We hoeven je met niemand te delen

Als je naast ons wakker wordt ben je nog even helemaal van ons. We hoeven je nog niet te delen met de wereld. Nog niet met je collega’s, vriendinnen of familie. We zijn nog even met z’n tweetjes en kunnen voor de rompslomp van de dag begint genieten van en met elkaar. We worden er dan iedere keer aan herinnert dat wij je hebben veroverd. En dat maakt je extra mooi.

6. We zijn de enige die jou zo ziet

Exclusief. En dat vinden we top. Je geeft ons een kijkje in het intiemste deel van je leven. En daardoor leren we je nog beter kennen en gaan we nog meer om je geven. We willen nou eenmaal alles van jou. En niemand deelt dat ochtendmomentje met jou, behalve wij.