Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 8 dec 2014
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: De 9 meest opmerkelijke bobbels in de broek van 2014

Je leest het goed. Dit artikel zal zich compleet wijden aan de meest opmerkelijke bobbels in de broek van het afgelopen jaar. Sommige beelden kunnen als schokkend kunnen worden ervaren. Of als opwindend. Your choice. [one_half][/one_half][one_half_last]1. Nick Jonas zijn mega bobbel
Even serieus, hoe overweldigend is de bobbel van Nick Jonas? Deze foto in Flaunt Magazine deed menig Amerikaanse meisjes nog een keertje slikken (pun intended). Heeft hij de hele overige wintercollectie daarin verstopt? Wat het ook moge zijn. Het is. Intens.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]2. Die ene man in de nieuwe videoclip van Jennifer Lopez zijn bobbel
We hebben het over de ‘I Luv U Papi‘ clip van J.Lo. De video was overigens één grote parade aan swingende bobbels, dus mocht je er nog geen blik op hebben geworpen, dan stellen we nu voor een extra tabblaadje te openen naast dit geweldige artikel. Kom maar door met die bouncende bobbelclips hoor.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]3. David Beckham’s H&M bobbel
Laten we zeggen.. sommige mensen zijn gewoon niet geboren om kleren te dragen. Zoals David. Dus.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]4. De wiebelende Wereld Cup 2014 bobbel
Zou dit oorspronkelijk de bedoeling zijn geweest? Wie zal het zeggen. En tja, always keep your eyes on the balls..
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]5. De ‘zit er een klein paard in je broek verstopt?’ bobbel
Bij dit aanzicht werd de adem ons een klein beetje ontnomen. Elba opperde op Twitter dat het hier ging om microfoonapperatuur, maar een meisje mag dromen.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]6. De Disneyprins bobbel
Klaar om je kindertijd te laten verpesten en tegelijkertijd een beetje weg te kwijlen? Dan zorgt deze Disneyprins daar met liefde voor. You’re welcome.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]7. Jared Leto’s ‘hou hem goed vast’ on stage bobbel
De zanger van 30 Seconds to Mars voelde de noodzaak om de handel even stevig vast te pakken tijdens een van zijn optredens. Talking about breaking the internet Kim..
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]8. De bobbel die Liv Tyler liet schrikken
Maar.. Hoe dan?! Het lijkt wel de meest epische cameltoe ooit gespot. De enige verklaring die we hiervoor hebben is dat het, eh, nouja. Een beetje overal zit? [/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]9. De perfecte bobbel
Hoewel Jon Hamm niet altijd mister perfect speelt in Mad Men, heeft meneer de boel wel aller aardigst verpakt. Is het het design van de broek? Let’s hope not.
[/one_half_last]

Bonusbobbels:
Heb je de smaak echt goed te pakken? Geniet dan nog even verder met deze video waarin de dames van SNL samen kwamen voor de ultieme bobbelvideo: