Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 6 apr 2015
Leestijd: 4 minuten

Mannendossier: 7 x hoe hij weet dat hij een vrouw date, en niet een meisje

Volgens mannen bestaan er twee types ‘vrouwen’: de échte vrouw en het meisje. En de mannen schroomden vandaag niet om te vertellen waar hun voorkeur naar uit gaat en waarom. We willen gewoon een échte vrouw. En daar zijn enorm veel redenen voor de verzinnen. Maar we besloten om het tot zeven redenen te beperken. Maar een echte vrouw is véél relaxter. Veel chiller. Lees maar mee, dan snap je precies wat we bedoelen. Een echte vrouw, daar zijn er wel te weinig van. Dus voor alle vrouwen, lees dit, print het uit en hang het op je WC.

1. Meisjes wachten uren op een berichtje, vrouwen nemen zelf het initiatief

Niks beters dan een vrouw die eigen initiatief durft te tonen. Een vrouw die ook opstaat en laat zien dat ze er is. Een vrouw die een berichtje naar ons durft te sturen om ons te bedanken voor de leuke avond en daarbij een knipoog te maken naar een volgend drankje. Ga alsjeblieft niet uren naar je telefoon staren om een berichtje af te wachten. We sturen een berichtje, gewoon lekker casual. Mocht jij het ook leuk hebben gehad, stuur dan gewoon een berichtje terug. Wie weet wordt de tweede borrel nog leuker.

2. Meisjes worden dronken van de zenuwen, vrouwen kunnen mate houden

Een dame die aan het eind van de avond laveloos naar huis gebracht moet worden nadat haar borsten tot tien keer toe bijna uit haar BH gevallen zijn en ze tegen de muur aan moest staan om zichzelf overeind te houden is niet een droomeinde van een date. Gezellig samen drankjes doen is helemaal goed. Maar wij houden van vrouwen die maat houden en niet de volgende dag spijt hoeven te hebben van dingen die ze hebben gezegd of gedaan. Dat maakt het ook allemaal een stuk makkelijker voor een eventuele vervolgdate. Want die gaat er natuurlijk nooit komen als je op de eerste date al je dirty secrets hebt verklapt met dubbele tong en je je daarvoor schaamt.

3. Meisjes willen zo snel mogelijk een relatie officieel maken op social media, vrouwen hechten daar geen waarde aan

Vrouwen zijn niet druk bezig met hun social media. Ze posten relevante updates, reageren waar nodig en plaatsen een like omdat ze dat echt zelf willen doen. Hun leven draait niet om de continue updates die voorbij komen. Ze snappen dat een Facebook status nietszeggend is. Het voegt geen waarde toe. Ze snappen dat als het goed zit, ze geen online status nodig hebben om dat te bevestigen. Natuurlijk, op een dag voeg je het misschien toe. Maar dat zou eerder zijn omdat je je woonplaats aan het updaten bent dan dat je zo nodig tegen de wereld wil roepen dat wij samen zijn.

4. Meisjes doen aan kiss & tell, vrouwen houden het on the low

Het staat zoveel chiquer om de eerste date intieme details voor jezelf te houden (oké delen met je allerallerbeste vriendin zien we door de vingers). Maar niet direct. Vrouwen weten dat. Denk er even over na voordat je gelijk alles gaat vertellen aan je vriendinnetje die het weer doorverteld aan haar vriendinnetje en die vertelt het vervolgens aan haar buurmeisje die ik toevallig ken van vroeger. Als we binnen 24 uur na onze eerste zoen of bedervaring al gelijk geconfronteerd worden van alle kanten zullen we snel wegrennen.

[CALLBACK post_id=”25516″]

5. Meisjes wachten op hem, vrouwen hebben eigen leven

Het is heerlijk als een vrouw haar eigen leven heeft. Natuurlijk is het belangrijk om tijd voor elkaar vrij te maken. Plus rekening met elkaar te houden. Maar als iedere avond met smart op ons zit te wachten, of als je altijd tegen de rest van je vriendinnen en vrienden zegt dat je ‘even wil afwachten wat wij gaan doen’, dan word je een plakker. En daar zitten we niet op te wachten. Ga lekker je eigen gang. We vinden het lekker als we naar je moéten verlangen omdat je er niet bent. Als je het fijn vindt kom je vanzelf weer thuis toch?

6. Meisjes praten je na en zeggen ja en amen, vrouwen hebben hun eigen mening

Sta op en spreek woman. Je hebt niet voor niets een stem gekregen. Je mag ‘m laten horen. En je hoeft het niet 100% met ons eens te zijn. Het is fijn als we met een vrouw zitten die een discussie kan voeren met ons. Waarin jij je eigen argumenten hebt en wij ook. En misschien komen we er niet altijd uit, maar dat is niet erg. Het levert juist interessante gesprekken op. Mannen houden van vrouwen met een mening. En het zou zonde zijn die in te slikken en ja en amen te knikken. Want een mening blijft een mening en ieder mens is uniek en we zijn geïnteresseerd in die van jou.

7. Meisjes wachten af in bed en vrouwen nemen zelf het initiatief

Gooi je haren los, val ons aan, en neem de leiding. Mocht dit te heftig zijn, het is alleen al goed als je durft te zeggen wat je lekker vindt, wat jij graag wil, en wat je graag wil dat wij doen. Wordt het alleen maar lekkerder van waardoor jij niet met smoesjes op de proppen komt als je een keer moe bent maar het juist gaat zien als het ultieme slaapmutsje voor het naar bed gaan. Of de perfecte manier om wakker te worden. Of beide..