Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 16 nov 2015
Leestijd: 3 minuten

Mannendossier: waarom hij zo graag zijn armen om jou heen slaat

Onze mannen zijn stoer, heldhaftig en af en toe kunnen ze een tikkeltje afstandelijk doen. Maar eigenlijk weten wij vrouwen wel beter. Ze kunnen bijna niets fijners bedenken dan het moment waarop ze thuiskomen, twee armen om ons heen kunnen slaan en ons plat kunnen knuffelen. Toch? Gelukkig is er het Mannendossier waarin we onze mannen eens even goed kunnen uithoren hierover. We hebben nou eenmaal een reputatie hoog te houden. We willen niet worden gezien als een zachtaardig doetje. We gedragen ons als een man, en daar hoort geen wijvengedrag bij en al helemaal geen continu geklef. Overdag doen we stoer, doppen we onze eigen boontjes. Maar als we thuiskomen kunnen we inderdaad enorme knuffelberen zijn. Waarom we het zo fijn vinden om twee armen om jullie vrouwen heen te slaan?

Dan kunnen we jullie laten voelen dat jullie bij ons horen

Kom hier jij. Als we je vastpakken en dicht bij ons hebben dan laten we weer even merken dat je van ons bent. Dat je bij ons hoort. Dat er geen andere man is in je leven alleen wij. Wij kunnen jou vastpakken als geen ander en je stiekem bijna fijn squeezen. Maar dat hoort er een beetje bij.

Zodat we je kunnen ruiken

Je ruikt gewoon altijd zo verschrikkelijk lekker. Na een lange dag op een muf kantoor willen we jou ruiken. En dat kan alleen als we je in onze armen hebben. Een combinatie tussen jouw geur, je luchtje en de shampoo in je haar. Hmmm.

Zodat we je dichtbij ons kunnen hebben

Het moment dat we jou in onze armen sluiten, dat is het moment waarop we thuiskomen en niet meer kunnen wachten om je bij ons te hebben. We hebben je de hele dag, of weekend, of week al moeten missen. In onze armen ben je dichtbij, met je hele lichaam tegen ons aan. Je kunt waarschijnlijk zelfs met je oor ons hart horen bonken. Als je alleen een kus geeft raken je lippen elkaar. Met twee armen om je heen voelen we je hele lichaam. En toegegeven, we kunnen onze handen laten rusten op je prachtige billen.

Om jou een veilig gevoel te geven

Geef maar toe, je voelt je veilig in onze grote stevige sterke armen. Toch? Ontken het maar niet. En natuurlijk willen we niet alleen zelf jou vasthouden, we doen het ook voor jou. Zodat je weet dat je veilig bent en ook dat gevoel krijgt. Wij zijn thuis, er kan je niks gebeuren, en we zijn nog steeds alleen van jou. Komt u maarrrr.

Om je liefde te kunnen geven en voelen

Knuffelen is intiem. Ondanks dat er geen lichaamssappen worden uitgewisseld, is het een intiem moment alleen van ons twee. En dat koesteren niet alleen wij mannen, maar jullie vrouwen ook. Je kan even voelen hoe leuk we je vinden, hoe gek we op je zijn en hoe graag we bij je zijn. En andersom kun je ons dat ook laten voelen. En dat is best prettig. Komt u maar door met de knuffels.