Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 21 mrt 2016
Leestijd: 4 minuten

Mannendossier: Zo ziet de ideale droomvrouw er écht uit

Elke week vragen we onze mannen het hemd van het lijf, om vervolgens deze geheimen met jou te delen. We zijn in het rijke bezit van vijf vrijgezellen en drie bezette mannen die elke week hun ongezouten mening geven. En wij gaan ze stiekem élke week leuker vinden. Deze week vroegen we hoe de ideale vrouw er nou eigenlijk écht uitziet. Benieuwd? Lees rustig verder: Er zijn al talloze onderzoeken gedaan over hoe dé ideale vrouw er volgens hem uitziet. En dat zit ‘m echt niet alleen op uiterlijk. Hoewel iedere man, net als iedere vrouw overigens, best wel een eisenlijstje heeft, eindigen ze stiekem met de vrouw die hen écht weet te raken. De vrouw die met haar ogen dwars door hem heen kan kijken. De vrouw die hem weet te raken, weet te plezieren, de vrouw die weet hoe ze zijn knieën aan het knikken krijgt.

Maar, het lot heeft soms een beetje hulp nodig. En wij vrouwen vinden het echt wel fijn om te weten wat hij nou in eerste instantie op zijn eisenlijstje heeft staan. Onze acht knappe mannen beantwoorden die vraag maar al te graag:

Ogen

Hallelujah, alle kleuren kwamen voorbij, de blauwe, de groene en ook de bruine. Al wonnen de grote blauwe kijkers het. Maar, zoals Rutger zo mooi formuleerde: ‘Haar blik moet dodelijk zijn’. Pierce ‘m met je ogen ladies en hengel ‘m binnen want van sprankelende en sprekende ogen krijgt hij het warm, heel warm.

Haren

Hoewel er veel korte kapselstrends zijn, vindt hij het heerlijk om naar je lange lokken te kijken. Dan kan hij ermee spelen, ze vastpakken en genieten als je lokken dansen in de wind. Oké, dat zijn niet hun woorden maar zo is het wel toch?

Wat wél opviel, is dat onze mannen allemaal hun persoonlijke voorkeur hebben voor blond en bruin, maar onze twee bezette mannen Rick en Peter allebei een vrouw aan de haak hebben geslagen die précies de andere haarkleur heeft. Allebei de mannen geven aan wild te worden van een knappe blondine, maar ze lopen inmiddels met een prachtige brunette aan hun arm.

Borsten en billen

De billen- en borstenmannen zijn in dit Mannendossier goed verdeeld. Maar voor beide kampen geldt: het hoeft écht niet zo groot. Als het maar mooi rond is en in vorm. Hij vindt het fijn als er iets te zien is, maar het hoeven geen enorme booties of boobies te zijn. Gewoon een klein handje vol. Gelukkig.

Lengte

Ha, blijkbaar staat lengte ook op het lijstje. En het grappige is dat onze mannen iets tegenstrijdigs willen; lange benen maar, de vrouw mag niet langer zijn dan hij is. Ehm, hoe werkt dat dan? Zoek gewoon een lange man uit. Want laten we eerlijk zijn, wij vrouwen willen ook liever een man die langer is dan wij zijn. Het liefst zoveel langer dat we onze hoge stiletto’s prima aan kunnen doen.

Kleding

Haal adem, je hoeft je blijkbaar echt niet iedere dag in de meest ingewikkelde en fashionable outfits te hijsen. Een mooi broekje en een fijne trui combineren met sneakertjes wordt gewaardeerd. Zolang het maar bij je past en je af en toe afwisselt. Al kunnen de mannen stiekem niet wachten op het zomerseizoen. Want van jurkjes en blote ruggen krijgen ze allemaal de kriebels.

Overige wensen

Volle lippen, amandelvormige ogen en een mooi gebit zijn extra pluspunten.

Maar bovenal..

Bovenal is hij op zoek naar een vrouw die hem echt raakt. Een vrouw die hem een beter persoon maakt. Een vrouw die haar eigen persoonlijkheid heeft en dat ook uitstraalt. Een vrouw die haar eigen gang durft te gaan en haar eigen plannen trekt. Maar als ze bij hem is, dan is ze ook helemaal van hem.

We mogen als vrouwen best een beetje dominant zijn, maar nooit te. Wees lief, wees dankbaar en geef soms wat tegengas. Toon initiatief en wees sexy tussen de lakens. Goede seks is belangrijk. Ook voor vrouwen. Zorg dat de spanning tussen jullie niet weggaat. Blijf je best doen en voor hem werken. Die moeite loont echt.

En vergeet vooral niet te lachen. Durf grapjes te maken, durf met elkaar te lachen. Wees jezelf en geniet. En dan kun je niet alleen deze acht mannen van het Mannendossier om je vingers winden maar iedere man op deze planeet.