Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Marilyn-blonde haarkleur is on trend voor het najaar

Heb je zin om iets heel anders met je haar te doen voor het nieuwe seizoen? Deze nieuwe haartrend is een echte eye-catcher. Daarnaast is het perfect voor het najaar. Marilyn-blond is de trend van het nieuwe seizoen!

Marilyn blond

Voor een echte eye-catcher hoef je niet voor een felle kleur te kiezen. Dit kan namelijk ook met kleuren als bruin, rood, zwart of blond, als je de goede tint kiest. Ook deze nieuwe haartrend gaat ervoor zorgen dat jij de show steelt met je haar. Marilyn-blond zorgt in korte tijd voor een sensatie dankzij de speciale, heldere blonde tint.

Terwijl de meeste blonde tinten een gouden glans en een warm accent hebben, is Marilyn-blond in vergelijking juist heel sterk en gewaagd. Deze kleur neigt meer naar Atomic blond en is dan ook in tegenstelling van andere blonde tinten koel. Het doet je daarom vast ook denken aan platinumblond.

Celebrities zijn fan

Ook veel celebrities zijn klaar om een gewaagde kleur te nemen voor het nieuwe seizoen. Onder anderen Poppy Delevingne, de oudere zus van Cara Delevingne, heeft haar warme tint vervangen voor de koele Marilyn-blonde look.

Ook actrice Brie Larson brengt Marilyn blond naar een next level. Brie combineert de koude Marilyn-blond kleur met een iets warmere tint. Dat ziet er zo uit:

Ben je toch klaar voor iets gewaagder? Dan is Megan Thee Stallion de beste inspiratie, zij neemt Marilyn-blond to the next level. Megan kiest voor een ijzige look, dit laat ook gelijk zien dat deze trend veelzijdig is.

Deze kleur is perfect voor dit najaar en veelzijdig, waardoor het geschikt is voor velen. Dus heb je zin om een statement te maken? Dan moet je zeker gaan voor Marilyn-blond. Wij zijn in ieder geval fan en gaan direct een kappersafspraak maken.

Deze Gen Z make-uphacks gaan viral op TikTok en wil jij ook kennen