Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dromen komen uit! Op deze festivals vind je de foodstand van McDonald’s

Als je afgelopen weekend op Vunzige Deuntjes festival was, dan heb je waarschijnlijk de grote gele ‘M’ gespot. McDonald’s stond er namelijk met een foodstand om festivalgangers te voorzien van een McFlurry of Milkshake. En je raadt het al: die waren dit weekend niet aan te slepen met de warme temperaturen.

Dit festival gemist? Geen paniek, er zijn nog andere festivals waar McDonald’s aanwezig is.

Op deze festivals vind je de foodstand van McDonald’s

Dansen op je favoriete festival terwijl je van een McFlurry of Milk Shake geniet? Deze zomer kan het. Afgelopen weekend stond McDonald’s voor het eerst met ‘The Big M’ op Vunzige Deuntjes festival.

Het is voor het eerst in Nederland dat McDonald’s grootschalig op festivals te vinden is. Bij The Big M kan je verschillende McFlurry’s en Milk Shakes scoren, een duik nemen in de ballenbak of met je bestie op de tweepersoonsschommel. Door de 7 meter hoge gele M is het ook de perfecte ontmoetingsplek, bijvoorbeeld als je onverhoopt je vrienden bent kwijtgeraakt.

McDonald’s
McDonald’s

Op 22 juli staat McDonald’s op Fiesta Macumba aan de Ouderkerkerplas en op 2 september op Elrow Town Holland, dat dit jaar plaatsvindt in Geestmerambacht. Mocht je naar een van deze festivals gaan, dan weet je dus wat je te doen staat.

Hoe spot je de gele M?

Dat is niet moeilijk, want The Big M straalt in alles McDonald’s uit. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de M’tjes op de traptreden, de McFlurry lampen, de leuning die gemaakt is van Franse Frietjes en het vrolijke kleurgebruik. Daarnaast is er gebruikgemaakt van moderne materialen zoals hout, staal en (neon) licht. De ballenbak is een knipoog naar het verleden van McDonald’s, toen er nog in elk restaurant een ballenbak te vinden was. Je kunt in deze ballenbak ook een duik nemen, op zoek naar de gouden bal, hiermee krijg je een McFlurry of Milkshake helemaal gratis.