Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoe voorkom of verhul jij een cameltoe? Deze tips helpen je op weg

Soms heb je van die issues die een klein beetje ongemakkelijk zijn, maar waar je wel graag vanaf komt. Of die je liever voorkomt. Een cameltoe, of een kamelenteen, is zoiets. Je weet wel, als je schaamlippen zichtbaar zijn en die dus een beetje lijken op een.. cameltoe. Aan de ene kant; we zijn allemaal vrouw dus who cares? en aan de andere kant wil je ook niet dat het heel erg on display ligt en mensen gaan kijken. Of dat je het gevoel hebt dat mensen kijken. Dus hoe voorkom je zo’n cameltoe?

Wij helpen je een handje. Of een teentje.

Hoe voorkom of verhul jij een cameltoe? Deze tips helpen je op weg

Mocht je daar heel erg last van hebben, snappen we dat de zomer geen fijne periode is. Je draagt veel korte, strakke kleding en loopt ook regelmatig in zwemkleding. Hoe kan je er dan voor zorgen dat die cameltoe wel meevalt?

Inlegkruisje

Misschien de meest voor de hand liggende oplossing; maar inlegkruisjes kunnen een hoop verhullen. Helemaal als je gewoon een broek draagt en daar een zichtbare cameltoe in hebt, kan een inlegkruisje een hele simpele oplossing zijn.

Plakstring

Een iets nieuwere oplossing, maar je hebt tegenwoordig ook plakstringen. Net zoals boob tape, maar dan als ondergoed. Handig als je een hoge split in een jurk hebt of als je dus iets wil verhullen.

Dikkere stof dragen

Als je een dunne legging draagt is het vaak ook meer zichtbaar, dus dan zou je ervoor kunnen kiezen om iets anders aan te doen. Maar als het zo warm is buiten dan is het niet echt fijn, dat snappen we ook wel. Dan zou je dus weer naar het inlegkruisje kunnen grijpen, je hebt ook hele dunne voor strings.

Meer schaamhaar

Misschien niet zo modern, maar als je meer schaamhaar laat staan dan valt de ruimte tussen de schaamlippen ook minder op. ‘T is maar net wat jij fijn vindt.

I don’t care

Je kunt natuurlijk ook gaan voor de onverschillige houding.. want ja, sommige dingen zijn nou eenmaal zoals ze zijn. Cameltoes horen bij het leven.

Donkere kleding

Donkere kleding kleedt af en zorgt er ook voor dat dingen minder opvallen.. zo ook die cameltoe die je probeert te verbergen.

Wel ondergoed dragen

Als je last hebt van een cameltoe en je wil dat niet, moet je vooral niet vergeten om ondergoed te dragen. Het kan best zijn dat je graag commando door het leven gaat, maar komt dit probleem niet ten goede.

Naadloze kleding dragen

En één van onze favoriete tips; kies voor naadloze kleding, onderbroeken en broekjes. Als er geen naad in het midden zit die de stof automatisch al verdeeld, dan kan je er eigenlijk niet omheen. Zorg dan ook voor broeken waarin de naad niet zo duidelijk is.

Pieker jij veel als je in bed ligt? Zo stop je die gedachtes