Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Realitysterren Megan Desaever en Dennis Roos verloofd?! Het lijkt er wel op

Megan Desaever is de laatste tijd vaak in het nieuws. Zo liet ze tijdens een uitzending van RUMAG weten geen belastig te betalen. “Als je je belasting correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk,” onthulde ze. Toch stond een aantal dagen later de politie op de stoep, om een onderzoek te starten naar belastingfraude. Inmiddels zit ze met haar vriend, Dennis Roos, in Dubai – en delen zij heel leuk nieuws.

Ze gaan alle kanten op.

Megan Desaever en Dennis Roos verloofd

We kennen Megan van Temptation Island, waar ze toen met haar ex-vriend Kevin aan meedeed. De Vlaamse heeft daarna een OnlyFans-emperium opgebouwd, waar ze aardig wat centjes mee binnenharkt. Toch gaat het bij haar niet helemaal netjes, want ze betaalt geen belasting. Dat vindt ze oneerlijk, omdat ze er hard voor gewerkt heeft. Toch vindt de politie en belastingdienst dat natuurlijk niet goed en er loopt dan nu ook een onderzoek naar. Megan is samen met vriend Dennis Roos, bekend uit EOTB, naar Dubai gevlogen voor vakantie en om uit te zoeken wat de woonmogelijkheden zijn (lees: geen belastingaangifte doen daar) zodat ze misschien binnenkort daar heen verhuizen.

Happy in love

De twee zijn nog niet zo heel lang samen, de eerste berichten van het stel kwamen begin januari in de media. Toch lijken ze heel gelukkig en Megan deelde gister een foto van een grote, glimmende ring om haar vinger. “1000 times yes”, schrijft ze erbij. Ook haar bio is aangepast, er staat nu een ring met een tag naar Dennis. Verliefd én verloofd? Het lijkt er wel op.

Bron: Instagram @desaevermegan__

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)