Emma Toussain
Emma Toussain Haar 1 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo maak je heel makkelijk een messy bun

De messy bun is al jaren een mysterieus onderwerp, want hoe zit dat ding ALTIJD goed als je er niet bij stilstaat, maar zodra je moeite gaat doen lukt het voor geen meter?! Gelukkig hebben heel veel TikTokkers nu dé trucjes gevonden om ook on purpose een messy bun te maken. Als je haar maar goed zit.

Zo maak je heel makkelijk een messy bun

Heel vervelend, maar waarom lukt ‘t altijd op tijdstippen waar we er niks aan hebben? Als je ‘s avonds je make-up gaat verwijderen en je doet een knop in.. BAM – perfect. Maar als we een leuke knot willen op werk die niet té netjes is, waarom gaat dat niet? Met deze hele makkelijke tip is dat verleden tijd. Wat je doet? Je maakt eerst zo’n dubbelgevouwen knot met nog wat haar eronderuit. Dan pak je die plukken en die vouw je dan weer om je elastiekje heen. Dit zet je dan weer vast, je laat nog wat plukjes hangen en tada! Een perfecte messy bun.

Bekijk het voorbeeld hieronder:

@abbeyyung

Omg whatttt @brookescheurn #messybun #messybuntutorial #buntutorial #buntutorials

♬ original sound – Abbey Yung

Veel mensen reageren met verbazing, maar het schijnt wel alleen te werken als je wat dikker haar hebt. Dan kan je natuurlijk ook makkelijker die plukken om de knot heenvouwen, anders heb je daar niet heel veel aan. Maar hey – het is het proberen waard toch?

En dan ook nog een knot die tegen miezer kan?!

Het is 2023 en we denken soms alles wel gezien te hebben. Sure, er bestaan nog geen vliegende auto’s, maar in make-up en beautyland zijn we naar onze mening wel redelijk up to date. Althans, dat dachten we. Want we zagen vandaag zo’n bijzonder product voorbij komen dat we je het even met je moeten delen. Dit product zorgt namelijk voor waterproof lokken en dat natuurlijk altijd welkom in een land waar het nou eenmaal veel regent. What?!