Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 11 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Samenwonen met een man? Geef ze een Mojo Dojo Casa House-kamer

Dames.. even eerlijk. Hoe leuk het ook is om samen te wonen met je lover, het is niet héél erg goed voor de fijne esthetiek in je huis. Al die zorgvuldig uitgezochte meubels kunnen de deur uit, want hij wil óók iets te zeggen hebben. Natuurlijk prima, is ook zijn huis. Maar ook weer niet prima want – AARHRHG. Gelukkig geeft de film Barbie ons de oplossing: geef ze een eigen Mojo Dojo Casa House hoek. Of kamer.

Geef je man een Mojo Dojo Casa House kamer

Als je de film Barbie hebt gezien, weet je waar we het over hebben. Zo niet: Ken neemt het roze en schattige Barbieland over en maakt er een echte mannenwereld van; compleet met minikoelkastjes, paarden en leren banken. Lekker mannelijk, niet bepaald Pinterest-friendly. Als jij samenwoont met een man heb je zo’n soort situatie ook meegemaakt. Niet van je wereld overnemen hoor, meer dat hij jouw leefomgeving iets mannelijker wil maken.

Al je moodboards moesten worden aangepast en de hoeveelheid aanroze en pastel moest iets gedimd worden. Maar, aan de andere kant.. het boeit mannen vaak ook minder. Dus wat moet je dan?! Juist, ‘geef’ ze een Mojo Dojo Casa House kamer. Of hoekje, is maar net wat je aan ruimte kwijt wil.

Vrouwen op TikTok gingen je voor; en ‘t is heel erg grappig. En ook heel herkenbaar, want hoe graag zou je dit ook doen? Is meteen de ruzie om de inrichting afgelopen.

@ninaleuenberger1

he also has some other small corners🫶🏻😉#mojodojocasahouse #barbiedreamhouse #barbie

♬ Push – Ryan Gosling

@maddiethebadddie

and not an inch more #barbie #iamkenough #mojodojocasahouse

♬ Push – Ryan Gosling

@genevawithoutana

the other day he goes “this apartment is starting to look more barbie dream house by the day” 🫣🤞🏼😅 #mojodojocasa #mojodogocasahouse #barbiedreamhouse

♬ Push – Ryan Gosling

Hoe grappig is dat? En iedereen blij. Als jij maar je mooie salontafel, make-uptafel, tapijt, bank, kussentjes en badkamerinrichting hebt. Dan mag hij zijn pooltafel, sportspullen én playstation op één centrale plek kwijt. Je kunt ‘t ook gewoon de man cave noemen, daar gaan ze ook altijd wel goed op.

Rianne (32): ‘Mijn man vertelde me na een huwelijk van 4 jaar dat hij op mannen valt’