Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 11 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes, Iris Enthoven en Chelsey Weimar doen mee aan Expeditie Robinson 2023

Na een lange tijd van speculeren komt het nieuws nu officieel naar buiten: Jaimie Vaes doet inderdaad mee aan Expeditie Robinson 2023, net als Iris Enthoven en Chelsey Weimar.

We dachten het al, maar wisten het niet zeker. Toch maakt RTL vandaag de eerste kandidaten van Expeditie Robinson 2023 bekend. En ja, daar zit mevrouw Vaes gewoon bij.

Jaimie Vaes, Iris Enthoven en Chelsey Weimar doen mee aan Expeditie Robinson 2023

Vanochtend maakte RTL de eerste twee kandidaten van het komende seizoen Expeditie Robinson bekend, namelijk Jaimie Vaes (33) en Frits Wester (61).

Nu maakt Linda Meiden bekend dat ook model Chelsey Weimar en presentatrice Iris Enthoven deelnemen aan het 25ste seizoen van het survivalprogramma. Ergens in de afgelopen maanden zijn zij naar Maleisië getrokken om daar te overleven op Robinson Eiland.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. We zullen Rick Brandsteder dit keer dus moeten missen.

Wanneer kunnen we kijken?

Op zaterdag 2 september om 20.00 uur is de eerste aflevering te zien, gevolgd door de tweede aflevering op zondag 3 september om 20.00 uur. Daarna is het programma elke week op zondagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en natuurlijk op Videoland.

Andere vermeende deelnemers

Bovenstaande namen zijn zeker, maar er doen ook heel wat verhalen de ronde over andere BN’ers. In de serie Realitea vertelt Fawry dat roddelqueen Yvonne Coldeweijer wist op te pikken dat Jonna Fraser en Jamie Vaes meedoen aan het nieuwe seizoen. Eentje hiervan is dus al bevestigd.

But we know more, de crew zou namelijk al naar het buitenland vertrokken zijn voor de opnames. Dat betekent dat er een aantal BN’ers een tijdje van de rader zouden moeten zijn. Zo maakte Gwen van Poorten laatst bekend dat ze een tijdje in haar eentje op avontuur zou gaan. Hetzelfde geldt voor Guido Spek en Janice Blok. Er wordt dan ook gespeculeerd dat ze meedoen aan Expeditie Robinson 2023. Ook werd de naam van Maxim Froger genoemd.