Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Expeditie Robinson 2023: het lijkt erop dat Jaimie Vaes en deze andere BN’ers meedoen

Als we de startdatums van voorgaande seizoenen aanhouden, kunnen we rond eind augustus weer gaan genieten van een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Maar volgens Fawry not Sawry wordt het steeds lastiger om echte BN’ers te strikken voor tv-programma’s. Volgens hem is dit ook de reden dat de cast van het nieuwe seizoen van Special Forces voor de helft uit bekende en voor de helft uit onbekende Nederlanders bestaat. Toch lijkt het Expeditie te lukken om alvast een aantal grote namen binnen te slepen.

Expeditie Robinson

Tijdens Expeditie Robinson gaat een groep BN’ers terug naar het primitieve leventje. Met weinig eten en zware proeven is het aan hen de uitdaging om te overleven op een onbewoond eiland. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen, maar de exacte datum wanneer het programma weer van start gaat is helaas nog niet bekend. Ook weten wij nog niet op welk tropisch oord Expeditie Robinson zich dit jaar zal afspelen. Wat wij wel weten is dat er een nieuwe presentator is. Art Rooijakkers zal het programma namelijk samen met Nicolette Kluijver gaan presenteren. Hier heeft hij dan ook lang naar uitgekeken. Hij zou eigenlijk vorig jaar het programma al presenten, maar vanwege stemproblemen werd hij vervangen door Rick Brandsteder. Nu het dan bijna zover is deelt hij: ”Expeditie Robinson is natuurlijk een van de klassiekers op de Nederlandse televisie. Het is echt een instituut.”

De deelnemers

Als er een iemand op de hoogte is van alles wat zich afspeelt binnen het reality wereldje, is het Fawry wel. Geen wonder dat hij ons alvast een aantal namen kan vertellen die mee gaan doen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. In de serie Realitea vertelt hij dat roddelqueen Yvonne Coldeweijer wist op te pikken dat Jonna Fraser en Jamie Vaes meedoen aan het nieuwe seizoen. Is dit dan ook de reden dat Lío nu bij Lil Kleine op Ibiza is?! Over de deelname van Jamie heeft Fawry zijn mening al klaarliggen. ”Ik vind het best wel knap, want dan zijn de BN’ers dus echt op”, deelt hij. Naast deze twee bekende namen is het ook aan Maxim Froger (de zoon van René Froger) om de strijd op een onbewoond eiland aan te gaan.

But we know more, de crew zou namelijk al naar het buitenland vertrokken zijn voor de opnames. Dat betekent dat er een aantal BN’ers een tijdje van de rader zouden moeten zijn. Zo maakte Gwen van Poorten laatst bekend dat ze een tijdje in haar eentje op avontuur zou gaan. Hetzelfde geldt voor Guido Spek en Janice Blok. Er wordt dan ook gespeculeerd dat ze meedoen aan Expeditie Robinson 2023.

Deze kandidaat uit MAFS haalt uit naar Monica Geuze: ‘Trut? O, ja? Wie ben jij dan?’