Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom seks op vakantie veel beter is dan seks thuis

Vakantie geboekt? Dan staat je niet alleen een geweldige tijd aan het strand te wachten met heerlijke cocktails in je hand, het is ook hét moment om weer even – dagelijks – van bil te gaan. Veel mensen houden van seks op vakantie en dat heeft zo zijn redenen.

Zonnetje op je bol, een prachtige zomerse outfit aan en jij bent helemaal klaar voor een romantisch avondje met je lover op het strand.

Waarom seks op vakantie zo geweldig is

*boekt meerdere zonvakanties naar Italië*

1. De temperatuur loopt nog verder op

Want dat warme weer doet dus echt wel wat met jouw geilheid. Het liefst wel je je lief 3 keer per dag bespringen. Vindt hij vast niet erg. Maar serieus, hitte doet dus echt wat met je libido. Dit komt omdat we zowel warmte als seks met een intiem gevoel associëren.

2. Even geen stress van thuis

Als je met je lover op vakantie gaat, laten jullie eindelijk even alle stress achter je. Stress van nog te halen tentamens, deadlines op je werk of wat anders. Op vakantie lijkt dat in ieder geval helemaal te zijn verdwenen. Hierdoor voel je je een stuk relaxter en hebben jullie alleen nog maar oog voor elkaar.

3. Seks op een nieuwe locatie

Na verloop van tijd kan de seks thuis een tikkeltje saai worden. Het komt toch meestal weer aan op dezelfde standjes in jullie bed. Omdat jullie op vakantie weer even op een heel nieuwe plek zijn, kan het enorm spannend en opwindend zijn om op andere plekken seks te hebben.

4. Vakantievlam

Seks met een vakantievlam is vaak onwijs intens. Jullie kennen elkaar amper, weten dat jullie elkaar ook weer achter gaan laten als het puur bij seks blijft. Dit opent de deuren om eens even helemaal los te gaan en alles samen uit te proberen.

On top of your boyfriend? 3 tips om de beste ‘cowgirl’ ooit te worden