Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft jouw seksleven een boost nodig? Deze spicy apps zijn het downloaden waard

Naast het gebruik van seksspeeltjes en het proberen van nieuwe plekken om seks te hebben, zijn er nog genoeg andere dingen die je kan doen om je seksleven een boost te geven. Zo bestaan er veel apps die jou en je partner leuke opdrachten geeft of je inspiratie biedt voor nieuwe standjes. Wij zetten een aantal aanraders op een rijtje.. scheelt jou weer een zoektocht.

Yessssss.

Seksleven

Sommige koppels ervaren na enige tijd in de relatie een vermindering in de kwaliteit van hun seksleven. Ook nu we uit lockdown zijn en alles weer mogen doen kunnen we nog wel eens de neiging hebben geen tijd vrij te maken voor wat sexy time. Helaas bestaat daar geen quick fix voor: een goed seksleven is het resultaat van verschillende factoren waar zowel jij als je partner invloed op hebben. Probeer nu eens wat tijd voor elkaar vrij te maken en jullie seksleven een boost te geven met én van deze apps of probeer ze gewoon allemaal.

1. Desire

Desire is een leuk spel om met je geliefde te spelen. Maak van een date night een sexy avondje. Dit spel daagt je uit om creatief te zijn en duwt jullie allebei naar nieuwe grenzen en avonturen in jullie seksleven. Het maakt niet uit of aan het daten bent, getrouwd bent of alleen verliefd bent.. Desire houdt die romantiek en spanning met je wederhelft levend. Download Desire in de App Store en de Google Play Store.

2. Kindu

Kindu is opgericht om stellen te helpen communiceren en koppels nieuwe dingen te leren om hun seksleven een boost te geven. Ontdek meer over de verlangens van je partner zonder hier ongemakkelijke gesprekken over te hoeven voeren. Kindu is namelijk een soort Tinder, maar dan swipen je partner en jij ja of nee als het gaat over sekstandjes en fantasieën. Is het een match? Dan kunnen jullie het proberen. Download Kindu in de App Store of Google Play Store.

3. 69 positions

Wil je nieuwe standjes uitproberen om je seksleven een boost te geven? 69 positions zet veel standjes op een rijtje zodat je een goed overzicht hebt. Ook is er een random knop waarbij je een random standjes te zien krijgt die je dan gelijk kunt uitproberen. Download 69 positions in de App Store. Voor de Android-gebruikers is het de app Kamasutra en die download je in de Google Play Store.

4. Dirty Sex Game for Couples

Deze app lijkt erg op een erotische dobbelsteen, waarbij elke worp bepaalt wie wat met wie doet. Met deze app houd je je seksleven sowieso spannend. Er is keuze uit vier moeilijkheden. Van ‘Soft’, dat gaat over voorspel tot ‘Heet’, wat een soort Truth Or Dare is en dan heb je ook nog ‘Xxtreme’ en dat gaat over alles wat daarna komt. Download Dirty Sex Game for Couples in de Appstore of Google Play Store.

Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven