Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De cast van Bridgerton test hun eigen kennis over de Netflix-serie en het resultaat is hilarisch

De kans is groot dat jij inmiddels seizoen 1 én 2 van de hitserie Bridgerton hebt uitgekeken. Misschien zelfs wel meerdere keren..? De show heeft wereldwijd miljoenen fans en veel daarvan weten ook alles over elk detail uit elke aflevering. Maar hoe zit dat met de acteurs en actrices uit de serie? Hebben die ook goed opgelet tijdens het filmen? Daar zijn wij eigenlijk wel benieuwd naar en gelukkig beantwoorden ze enkele vragen in een YouTube-video.

Bridgerton

De zussen Edwina en Kate Sharma staan ​​centraal in het tweede seizoen van de Netflix-serie en dat is een verrassende wending. Het tweede verhaal over de familie Brigerton gaat vooral over de liefdesdriehoek met Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), Kate (Simone Ashley) en haar zus Edwina (Charithra Chandran). Terwijl Anthony en ‘the diamond of the season’, Edwina, op papier een goede match zijn, is het haar zus Kate waar hij maar aan blijft denken. Zij delen dan ook veel verlangende blikken én gefrustreerde gevoelens.

De acteurs-en actrices zijn in onze ogen perfect gecast (toch?!) en ze lijken zo uit het Regency-tijdperk te zijn gewandeld. In YouTube-video’s van ‘Still Watching Netflix’ en Buzzfeed UK zien we dat het natuurlijk ook ‘gewone moderne’ mensen zijn. Wat weten zij eigenlijk allemaal over de show en nog belangrijker.. wat niet?

Still Watching Netflix: How Well Do The Cast of Bridgerton Know… Bridgerton?!

In deze video testen de acteurs hun kennis over de serie Bridgerton zelf. Wat hebben ze onthouden? Welk nummer van Madonna werd er afgespeeld in seizoen 2? Wie had de laatste zin in seizoen 1?

BuzzFeed UK: Regency Trivia

In dit format testen de acteurs hun kennis over het Regency-tijdperk. Droegen ze toen bijvoorbeeld wel of geen onderbroeken? En hoe moest een vrouw zich gedragen als ze getrouwd was?

Steamy seksstandjes à la Bridgerton

Ben jij ook zo’n fan van de serie? Dan moet je deze op Bridgerton-geinspireerde seksstandjes ook echt uitproberen. Net zo’n steamy sessie beleven als Daphne en de Duke of Hastings uit seizoen 1? Dat kan gegarandeerd met deze posities.

Masturbeer je weleens onder de douche? Met deze tips wordt het nóg beter