Redactie
Redactie Love & Seks 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Masturbeer je weleens onder de douche? Met deze tips wordt het nóg beter

Bijna niets is fijner dan na een lange, drukke dag onder de douche te springen en je lichaam lekker in te zepen met een heerlijk ruikende showergel. De douchebeurt eindigen met een orgasme voordat je je dag afsluit óf juist aan je dag begint is op zijn tijd ook niet verkeerd. Hoewel de douche vaak wordt gezien als iets wat gewoon bij je routine hoort, is de douche ongeveer de beste plek voor seks – of je nu masturbeert met je lover of alleen.

Neem dus vanavond of morgenochtend tijdens je douchesessie lekker extra lang de tijd.

Masturberen

Voor degene die nog nooit hebben gemasturbeerd onder de douche (of even een opfriscursusje willen), zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden voordat je gaat beginnen. Zorg er eerst voor dat het bad, de douchekop en de kraan brandschoon zijn. Een infectie oplopen is natuurlijk het laatste wat je wil.

Als alles schoon is, en je klaar bent om te masturberen – experimenteer dan met wat goed voelt voor jou. Probeer het met de douchekop en/of je vingers en/of ander speelgoed. Enneh, check wel even of je deze foutjes niet maakt met seksspeeltjes (want bijna iedereen doet het).

Experimenteer met verschillende posities (liggend, zittend, staand) en speeltjes totdat je merkt wat je fijn vindt. Wanneer je meerdere posities en speeltjes fijn vindt, combineer het dan lekker met elkaar. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waardoor het masturberen onder douche nóg beter wordt ;-). Enjoy..

Van plan je eerste vibrator te kopen? Lees hier tips die je daarbij gaan helpen

Steamy tips

1. Ga op je rug liggen wanneer je in je badkuip doucht. Gebruik de waterdruk van de kraan of pak de douchekop (of allebei ;)).
2. Gebruik je douchekop niet als penetrerende masturbatie maar juist om je clitoris te stimuleren.
3. Zet wat van je favoriete muziek op (dat overheerst gelijk je gekreun als er anderen thuis zijn).
4. Neem een boxje mee de badkamer in en zet een erotisch audioboek op voor hot steamy sessions.
5. Steek wierook of een kaarsje aan om in de sferen te komen.
6. Neem wat leuke seksspeeltjes mee de douche in.
7. Nodig je lover uit om mee te doen, dit kan een hele nieuwe dimensie zijn in jullie seksleven.

Lees ook: Yes, please! De beste pornasites op een rijtje