Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Food 7 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

YES! De McWrap staat weer op het menu bij de McDonald’s

Het vervelende aan fastfoodketenMcDonald’s is dat het vaak producten uit het assortiment haalt. Vaak is dit ook een product dat erg geliefd is. Zo werd een tijd terug de McWrap Honey Mustard ineens van het menu gehaald. Gelukkig luistert de Amerikaanse fastfoodketen graag naar zijn klanten en brengt het af en toe een favoriet terug. De McWrap Honey Mustard staat nu dus weer op het menu! een goede smoes om de komende tijd vaker een bezoekje te brengen aan de McDonald’s.

YUM.

McWrap Honey Mustard

De McWrap is in een nieuw jasje gestoken (bijna letterlijk) want de wrap zelf is nu volkoren in plaats van de normale ‘witte’ wrap. Verder is er niet veel veranderd: in dit hapje zitten malse Chicken Tenders in een krokant laagje, tomaat, verse sla en een saus met zoete honing en scherpe mosterd. Goed nieuws: de McWrap Honey Mustard is er nu ook in vegetarische variant en de wrap gaat ook nooit meer weg! Krijg jij al trek?

McWrap
McDonalds McDonalds

McFlurry Witte Chocolade Framboos

Niet alleen de McWrap is terug in het assortiment, ook de McFlurry Witte Chocolade Framboos is helemaal back. Dit romige softijsje met stukjes framboos en witte chocolade is heerlijk als toetje. ‘T water loopt ons al in de mond.

McFlurry Witte Chocolade Framboos
McDonald’s

Uit het assortiment

Helaas hebben we ook slecht nieuws want er gaan namelijk ook wat producten weg uit het assortiment. Zoals onder andere de Veggie McKroket. You win some you lose some. Misschien is het een goed idee om allemaal een klaagbrief sturen en misschien komt de Veggie McKroket dan snel ook weer terug 😜 Tot die tijd kunnen we gelukkig genieten van de McWrap Honey Mustard en de McFlurry Witte Chocolade Framboos.

YES! McDonald’s zet de Chicken Big Mac weer op het menu