Emma Toussain
Emma Toussain Food 10 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

YES! McDonald’s zet de Chicken Big Mac weer op het menu

Wij houden van een lekker burgertje op z’n tijd en de McDonald’s is een van de beste plekken om aan deze wensen te voldoen. Je weet waar je aan toe bent én binnen enkele minuten kan je aanvallen. De Amerikaanse fastfoodketen luistert graag naar zijn klanten en brengt af en toe een favoriete burger terug. Over een aantal weken is het zover: dan staat de Chicken Big Mac weer op ‘t menu!

Chicken Big Mac

De originele Bic Mac is al jaren een favoriet bij McDonald’s klanten. Je vindt ‘m als een van de weinige burgers over de hele wereld en dat maakt deze burger echt een klassieker. Toch is het jammer als je geen fan bent van runderburgers, want er zitten maar liefst twee expemlaren op dit broodje. Een aantal jaar geleden bedacht de McDonald’s daarom de Chicken Big Mac uit en hij komt weer terug! In Engeland is hij al beschikbaar en in Nederland zal deze binnen een aantal weken ook te bestellen zijn. Sommigen bronnen zeggen 15 maart, anderen 17 april. We houden ‘t goed in de gaten!

chicken big mac
McDonalds

McDonald’s op de piste? Op deze berg kan je een burger scoren bij McSki

Naast deze Chicken Big Mac zullen er (volgens geruchten) ook andere oude bekenden terugkeren. Het zou gaan om de Double Big Mac, de Mozzarella Dippers en verschillende McFlurry’s uit voorgaande jaren.

Fingerlicking good: met dit recept maak je lekkere fried chicken simpel thuis