Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze kandidaat uit MAFS haalt uit naar Monica Geuze: ‘Trut? O, ja? Wie ben jij dan?’

In een nieuwe aflevering van Realitea, dat gehost wordt door Fawry, schuift Chantal Huf uit Married At First Sight aan. Ze doet haar verhaal en haalt uit naar één specifiek persoon en dat is niet Henk, maar niemand minder dan Monica Geuze.

Wenkie, zoals wij haar kennen, heeft duidelijk nog een appeltje met haar te schillen.

Chantal uit MAFS haalt uit naar Monica Geuze

Voordat Chantal bij Realitea langskwam had ze één eis: Monica Geuze mag niet in haar buurt komen. Volgens Chantal heeft Monica haar flink voor schut gezet, met de uitspraken die ze over Chantal deed in onder andere haar podcast met Kaj Gorgels.

“Zij heeft best wel een oordeel gehad en uitspraken over mij gedaan tijdens mijn deelname aan Married” vertelt Chantal in haar gesprek met Fawry. Monica zou haar een trut hebben genoemd en hebben gelachen omdat Chantal niet wist dat een kapsalon niet uit Turkije kwam, maar gewoon uit Rotterdam. “Trut? O, ja? Wie ben jij dan, Monica?” zegt Chantal.

Ook geeft Chantal aan dat ze in de DM van Monica is geslide om haar uit te nodigen samen een kapsalon te eten. “Ik heb haar ook DM’s gestuurd met ‘Hee luister dan trut, misschien moet jij een keer met mij een echte Rotterdamse kapsalon gaan eten. Zou echt of zijn […] Maar daar is uiteraard niet op gereageerd.”

Chantal en Henk

Van liefde is geen sprake tussen Chantal en Henk, die tijdens hun deelname aan  Married At First Sight al geen match bleken te zijn. Op een samenkomst hoeven we ook niet te hopen, want Chantal maakt duidelijk dat zij en Henk elkaar niet spreken.  “Er is geen relatie, nul. Er is geen contact, er is nooit contact geweest”zegr ze tegen Fawry. Er is wel al een nieuwe liefde in het leven van Chantal, maar daar laat ze niet veel over los.