Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 4 apr 2023
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de kandidaten uit het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS

The word is out! Het nieuwe seizoen van Special Forces komt er sneller aan dan we dachten! In deze realityserie gaan dit keer bekende én onbekende Nederlanders de strijd aan. Veertien kandidaten worden gedwongen om hun grenzen te verlegen en hun grootste angsten onder ogen te zien. Dit allemaal tijdens de zwaarste training van Nederland. Dat klinkt veel belovend!

Special Forces VIPS is vanaf zondag 16 april exclusief te zien bij Videoland.

Special Forces VIPS

De kandidaten gaan het avontuur aan onder leiding van oud Special Forces Operators Erik Wegewijs, Sander Aarts, Bas Kremer en Mitchell Ossebaar. Met de omstandigheden in het ijskoude Bulgarije wordt dit seizoen zwaarder dan ooit. De kandidaten zullen daarom hun grenzen moeten verleggen en gaan zichzelf zeker weten tegenkomen, maar tijd om uit te huilen is er niet. Wie deze strijd aandurven? Wij stellen je voor aan de kandidaten.

De kandidaten

Bekend of onbekend, tijdens het programma zijn de kandidaten een nummer en is iedereen gelijk aan elkaar. Toch zullen wij het jullie net iets makkelijker maken door ook de namen van de kandidaten te vertellen. Maak alvast kennis met nummer één tot en met veertien!

Nummer 1

Danny Bogers is 42 jaar oud en werkt al vrachtwagenchauffeur. In zijn vrije tijd loopt hij obstacle runs, waardoor hij fysiek erg sterk is. Maar op mentaal vlak kan dit volgens hem nog iets beter, hij wil daarom het hoogst haalbare bereiken en zijn geduld testen.

Danny
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 2

Lotte van Zijl is 29 jaar en accountmanager van beroep. Ze is erg fanatiek en heeft meegedaan aan kickboks-wedstrijden, daarnaast heeft ze ook een bergmarathon gelopen. Een flinke doorzetter dus, maar ondanks deze grote overwinningen is zij niet snel tevreden en is ze altijd opzoek naar meer uitdagingen.

Lotte Special Forces VIPS kandidaat
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 3

Raffaëla Paton is een 40-jarige zangeres en brak in 2006 door toen zij Idols won. Volgens zichzelf is ze momenteel fysiek en mentaal sterker dan ooit. Opgeven is voor haar geen optie.

Raffaëla Paton
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 4

De vierde kandidaat is de 29-jarige Fabrizio Tzinaridis. Hij is bekend van de Belgische televisieprogramma’s Temptation Island en De Bachelor, ook heeft Fabrizio zijn eigen tattooshop. Tijdens het programma wilt hij zichzelf uitdagen en een groei maken op persoonlijk vlak.

Fabrizio Special Forces Vips
RTL beeldbank

Nummer 5

Thijs van Leeuwen is 28 jaar en houdt ervan om zijn grenzen te verleggen. Als jongetje wilde hij altijd al in het leger, alleen de lange tijd weg van huis hield hem tegen. Het is een tijd geleden dat hij uit zijn comfortzone is gestapt, daarom is hij meer dan klaar voor dit avontuur.

Thijs
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 6

Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, is 30 jaar oud. Mensen kunnen hem kennen als presentator en realityster. Normaal gesproken houdt Koen wel van een beetje luxe, toch zal ook hij tijdens het programma uit zijn comfortzone moeten stappen. Tijdens de proeven wilt hij zijn grenzen opzoeken en vinden.

Koen Kardashian Special Forces VIPS
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 7

Anouk Maas is een 36-jarige actrice en geeft daarnaast yogales. Door haar werk als actrice kan ze zich goed aanpassen aan een groep, tijdens Special Forces VIPS zal dit in haar voordeel werken.

Anouk Maas
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 8

Denzel Hajema is model en contentcreator. Met zijn 23 jaar is hij de jongste van de groep. Hij kijkt op tegen de kou en vindt het moeilijk om de leiding te nemen in een groep. Deze uitdaging zou hem een stap verder kunnen brengen.

Denzel Hajema
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 9

Levi Rigters is een 26-jarige, professioneel kickbokser, fit is hij dus zeker! Hij staat onder contract bij de kickboksbond Glory en is een rustige prater. Met dit avontuur wil de topsporter leren om dat extra stapje te zetten.

Levi
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 10

Liza Bierma is kandidaat tien, zij is 30 jaar en werkt als pedagogisch medewerker. Daarnaast is zij personal trainer en heeft ze al veel overwonnen in haar leven, met deze mentaliteit wil ze zichzelf graag tot een hoger niveau pushen.

Liza Bierma
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 11

Michael Boogerd is op 50-jarige leeftijd de oudste van de groep. Dit maakt de voormalig professioneel wielrenner zeker niet minder fanatiek. Hij wil bewijzen dat er nog steeds een gedreven sportman in hem schuil houdt en gaat er alles aan doen om de eindstreep te halen.

Micheal Boogers
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 12

Annelies Fortuin is 34 jaar, naast handhaver als beroep is zij ook professioneel bodybuilder. Vanwege haar passie voor bodybuilding heeft ze een sterke mindset en weet ze dat haar lichaam veel aan kan, hiermee is zij helemaal klaar voor Special Forces VIPS!

Annelies Fortuin
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 13

Jorien ter Mors is een 32-jarige voormalig professioneel schaatster. Zij heeft maar liefst drie keer Olympisch goud op haar naam staan! Ze is dan ook bloedfanatiek, een tikkeltje eigenwijs en volgens haar is er geen reden om zomaar ergens mee te stoppen.

Jorien te Mors, kandidaat Special Forces VIPS
Shotbysud RTL beeldbank

Nummer 14

Amin Lelieveld is een 41-vader en verkoopmedewerker in een telefoonwinkel. Met zijn deelname aan Special Forces VIPS wil hij zijn twee zonen leren doorzetten en bijbrengen dat niks onmogelijk is. Zélfs niet het overwinnen van je grootste angsten.

Kandidaat Amin Special Forces
Shotbysud RTL beeldbank

OMG! Zoveel geld krijgen de koppels uit Temptation Island voor hun deelname