Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 30 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

OMG! Zoveel geld krijgen de koppels uit Temptation Island voor hun deelname

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave staan sinds vandaag op Videoland. Natuurlijk zijn wij razend benieuwd welke koppels het wel en niet gaan overleven. Maar waar wij stiekem ook wel heel erg benieuwd naar zijn is: krijgen de koppels betaald voor hun deelname?

Oud deelneemster Pommeline Tillière spills the juice.

Pommeline Tillière

Pommeline doet in 2017 voor het eerst mee aan Temptation Island als verleidster. Twee jaar later wordt Pommeline samen met Fabrizio gevraagd voor Temptation Island VIPS. In de podcast Foto’s met Kurkdroog vertelt Pommeline haar ervaringen en deelt ze alles wat wij willen weten over wat er achter de schermen gebeurt. Daarnaast deelt zij of de koppels worden betaald voor hun deelname… juicy!

Achter de schermen van Temptation Island

De laatste avond van de opnames van het programma in 2017 zal Pommeline niet snel vergeten. ”Na de opnames zit je op de laatste dag met alle vrijgezellen in een hotel. Iedereen deed het met iedereen. Dat was echt niet normaal.” Zelf deelt de realityster dat zij boven op haar kamer aan het huilen was vanwege haar liefdesverdriet. Ook haar kamergenootje was er vandoor gegaan om bij iemand anders het bed in te kruipen. ”Die sliep bij die in bed, andere lagen met zijn drieën in een bed, eigenlijk zouden ze gewoon een aparte aflevering moeten maken van de laatste avond waar de vrijgezellen elkaar ontmoeten.”

Op de vraag of Pommeline ooit spijt heeft gehad van haar deelname, antwoord zij: ”Totaal niet, het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta.” De realityster vertelt dat ze haar eigen tattooshop heeft geopend van het geld dat de boekingen haar hebben opgeleverd. Toch zal Pommeline het koppels niet aanraden om mee te doen. ”Als vrijgezel is het wel erg leuk.”

”De productie schreef nep brieven”

Met haar tweede deelname aan Temptation Island deed Pommeline als koppel mee aan de VIP-editie. Ook over deze versie van het populaire programma deelt de realityster aardig wat juice. ”De productie doet er alles aan om je te laten twijfelen aan je relatie”, vertelt Pommeline. Zij deelt dat de productie nep brieven schreef vanuit haar toenmalige partner om reacties uit te lokken. Uit haar verhaal blijkt dat de beelden zo geëdit worden dat het lijkt alsof de reactie die de productie heeft uitgelokt vanuit de deelnemers zelf komt. Of dit inmiddels nog steeds zo is betwijfelen wij én laten we vooral hopen van niet.

Betaald voor haar deelname aan Temptation Island VIPS

Waarom Pommeline besluit deel te nemen aan Temptation Island VIPS wordt ook duidelijk uit het gesprek. ”Als VIP krijg je goed betaald om mee te doen. Wij hebben het startbudget wel iets naar boven gehaald. Wij zeiden: ‘Ee doen mee als we zoveel krijgen.” Nu is de grote vraag natuurlijk: wat is het startbudget? ”Elk van de koppels kreeg 5.000 euro om mee te doen. Wij vonden dat te weinig dus bij ons is het bedrag maal vier gedaan.”

Of de koppels uit Temptation Island: Love or Leave 2023 ook betaald worden voor hun deelname hebben wij helaas nog niet kunnen achterhalen.

Monica Geuze en Kaj Gorgels vertellen over het nieuwe seizoen van Temptation Island: ‘Er zit dit jaar een secret koppel in’