Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Moeder Lil Kleine haalt uit richting haar eigen zoon

Lil Kleine is vanwege zijn acties de afgelopen tijd flink aangepakt in de media. Net nu het lijkt alsof hij zijn leventje weer een beetje op de rit krijgt, haalt zijn eigen moeder nóg een keer naar hem uit. Maar haar eigen zoon is niet de enige waarover Babette Kleine Verhoef haar mening klaar heeft liggen. Ook aan Jaimie Vaes deelt zij sneer na sneer uit.

Lil Kleine en zijn moeder

Dat Jorik, wat de echte naam van Lil Kleine is, en zijn moeder niet goed met elkaar overweg kunnen was al een langere tijd duidelijk. Babette zou haar kleinzoon Lío namelijk ook nog nooit hebben ontmoet. Een subtiele aanpak om haar verhaal te delen heeft Babette niet, want zij deelt al haar frustraties in de Story.

Volgens Babette zit Jorik vol haat en heeft hij geen respect voor anderen, dus ook niet voor zijn eigen moeder. ”Ja, misschien voor zijn vader, maar ik heb nooit meegemaakt dat Jorik respect heeft voor andere mensen. Hooguit dat hij tegen ze opkijkt, maar dat is wat anders.” Op de vraag of het ooit nog goedkomt tussen moeder en zoon, antwoordt Babette: ”Ik denk het wel. Ik ben heel geduldig.”

Een sneer richting Jaimie

Babette geeft aan dat ze zich grote zorgen maakt om haar kleinzoon Lío. ”Zijn leven bestaat grotendeels uit ruzie en ellende tussen zijn ouders.” Volgens Babette ligt de verantwoordelijkheid hiervoor niet alleen bij haar zoon, maar ook bij Jaimie. ”Zij ziet Lío als een soort gadget. Ik vind het echt heel zielig.” Jaimie deelde eerder dit jaar, in een video van Open Kaart met Robbert Rodenburg, dat haar zoon een vorm van autisme heeft. Babette vindt dit absoluut niet kunnen, volgens haar komt haar kleinzoon nooit meer van die stempel af.

Na al haar uithalen richting haar eigen zoon en de moeder van haar kleinkind, weet Babette toch nog iets liefs te zeggen. Dit gaat dan ook wel alleen over Lío: “Lieve jongen, kon ik er maar voor je zijn, of je even lekker knuffelen.”

Jaimie Vaes is weer single, zij en Afshin zijn na 8 maanden uit elkaar