Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Life 19 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Nationale Vriendinnendag: dit zijn de 5 leukste last minute uitjes

Het is vandaag Nationale Vriendinnendag! De dag waarop we aan onze beste vriendinnen laten weten dat we ze waarderen door ze een berichtje te sturen, een cadeautje te geven of iets leuks met ze te gaan doen. Heb je nog een last minute idee nodig hoe je Nationale Vriendinnendag kan vieren?

Voor deze last minute uitjes kun je je vriendin(nen) nu nog uitnodigingen!

Vriendinnendag

Nationale vriendinnendag bestaat nog niet heel lang, namelijk sinds 2011. Het is opgericht door het weekblad Flair en is speciaal opgericht voor je BFF’s en voor jou. Deze dag valt ieder jaar op de derde zaterdag van maart. Was je deze dag helemaal vergeten? En wil je toch wat met je vriendinnen doen? Dan zijn dit de leukste 5 last minute uitjes!

Yayyy spa day!

Tegen een dagje of uurtje genieten zegt toch niemand nee?! Er zal vast een sauna bij jullie in de buurt zijn en vaak hebben ze nog wel een last minute plekje vrij. Samen even lekker tot rust komen en bijkletsen zal jullie goed doen.

High tea

Zoek een leuk cafeetje en neem je vriendin mee naar een high tea voor Nationale Vriendinnendag. Dit is een keer iets anders dan even lunchen. Ook zal dit ervoor zorgen dat jullie langer kunnen zitten dan bij een lunch en alle tijd hebben om bij te kletsen.

Toeren

Wonen jullie in een grote stad of hebben jullie zelf een auto? Als je in de stad woont kan je zelfs een deelscooter pakken. Ga lekker toeren en stop ergens voor een koffietje. Als je een auto hebt kan je natuurlijk precies hetzelfde doen! Dan kan je zelfs naar een andere stad rijden. Dit is een simpel uitje maar zal super gezellig zijn.

Shop till you drop

Wat is leuker dan de hele dag rondslenteren met je beste vriendin, kleding passen en lekker lunchen? Shoppen is een perfect uitje om last minute te doen. Je kan lekker kletsen tijdens het shoppen en elkaar helpen om dé perfecte outfit te vinden. Ga tussendoor lunchen om even uit te rusten en goed bij te kletsen.

Laat je make-up doen op Nationale Vriendinnendag

Ga naar de Douglas en laat samen je make-up doen. De werknemers kunnen je helpen de perfecte kleuren voor je huid te kiezen! Als je wil kun je de gebruikte producten ook kopen, als ze bevallen natuurlijk. Nu zit je make-up fantastisch en wil je natuurlijk niet naar huis gaan en geen gebruik maken van deze look. Ga nog een drankje doen in de stad of ga een avondje uit. Dat kan weer namelijk 😉

Fijne vriendinnendag!

Vriendinnendag: Bij deze Utrechtse hotspot is alles Insta-waardig