Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 18 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lily Collins is vanaf vandaag te zien in deze misdaadfilm op Netflix

Wij kennen Lily Collins voornamelijk als Emily uit het vrolijke Emily in Paris. Nu slaat ze een hele andere weg in want ze speelt namelijk in een spannende misdaadfilm. Geen croissants, knappe Franse mannen en mooie jurkjes dit keer! De film ‘Windfall’ is vanaf vandaag te zien op Netflix.

De positieve reacties stromen binnen.

Lily Collins

Helaas moeten we nog een tijd wachten totdat we weer mogen genieten van Lily Collins in het derde seizoen van Emily in Paris. Gelukkig vermaakt Lily ons in de tussentijd door te spelen in een nieuwe film die we vanaf vandaag kunnen gaan kijken. Ze speelt namelijk in de misdaadfilm Windfall. Dat is wel wat anders dan de vrolijke rol die ze speelt in het romantische Parijs.

Het verhaal

Windfall gaat over een jong koppel (gespeeld door Lily Collins en Jesse Plemons). Lily speelt de vrouw van een CEO. De twee komen aan bij hun vakantiehuis waar ze ontdekken dat het wordt beroofd. De dief weet met een overtuigend verhaal de hulp te krijgen van het koppel. Maar waarom zouden ze hem helpen? Wie is de dief? En wat wil de dief van ze en waarom zouden ze hem vertrouwen? Heeft de vrouw van de CEO een geheim? Je merkt het al: er zijn heel veel vragen. Er ontstaat een spannende relatie tussen de drie. Wil je meer weten over Windfall?

Bekijk de trailer:

Het bijzondere van Windfall is dat geen van de personages in de film een naam heeft. De film waar Lily Collins één van de hoofdrollen in heeft heeft een combinatie van de genres humor en misdaad.

Welke andere acteurs doen mee?

Naast Lily Collins en Jesse Plemons wordt de overige hoofdrol gespeeld door Jason Segel, voor velen beter bekend als Marshall in How I Met Your Mother (2005–2014). De film is geschreven en geregisseerd door Charlie McDowell, die eerder The One I Love (2014) en The Discovery (2017) maakte. Ook Andrew Kevin Walker schreef mee aan het script.

Enthousiaste reacties

Op Twitter zijn er al een aantal mensen die de film hebben gekeken, alle reacties op de film zijn positief. Windfall is volgens deze kijkers dus zeker het kijken waard! Ga jij kijken?

https://twitter.com/pin1dandelion/status/1504823573919444992?s=20&t=nL2609JqxIIxbKQnL48wIg

OMG! Zo oud zijn de acteurs uit Emily in Paris in het echt