Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 5 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Firefly Lane seizoen 2: dit zijn de nieuwe gezichten

Het is officieel, de bekende Netflix-serie Firefly Lane krijgt een tweede seizoen. Maar niet alleen komt er een vervolg, de cast wordt ook uitgebreid. Katherine Heigl (Tully) en Sarah Chalke (Kate) krijgen dit seizoen gezelschap van een paar nieuwe gezichten.

Het tweede seizoen van Firefly Lane

Voor het tweede seizoen heeft Netflix vier nieuwe acteurs gecast. Het gaat om Ignacio Serricchio (Lost In Space), Greg Germann (Grey’s Anatomy), India de Beaufort (Zoey’s Extraordinary Playlist) en Jolene Purdy (The White Lotus). Zij zullen voor interessante verhaallijnen zorgen.

Ignacio speelt een rol als arrogante sportverslaggever. Tegenwoordig is hij journalist en erg close met Tully.

Greg zien we straks als Benedict Binswanger. Benedict is onderdeel van een machtige houthakkersfamilie, maar wil graag een leven als gouverneur.

Daarnaast wordt de serie een persoonlijkheid rijker: Charlotte, gespeeld door India. Zij wordt de concurrentie van Tully. Net zoals Tully is ze een beroemde televisiebekendheid. Daarnaast was ze smoorverliefd op Johnny. Maar ja, wie niet?

Last, but not least: Jolene. Zij vertolkt de rol van Justine Jordan. Een optimistische agent met verschillende talenten. Hierdoor staat ze vaak voor hete vuren en heeft ze voor elk scenario een plan klaarliggen.

Firefly Lane

De populaire Netflix-serie is gebaseerd op de romantische besteller van Kristin Hannah. Het vertelt het verhaal van twee onafscheidelijke vriendinnen, genaamd Tully en Kate. Hun vriendschap staat onder druk, doordat hun leven een onverwachte wending neemt. Het tweede seizoen geeft antwoord op de vraag: wat heeft Tully gedaan dat zo erg is dat Kate haar niet wil vergeven?

Helaas is er nog niet veel bekend over seizoen twee. Wel weten we dat ze volop bezig zijn met het nieuwe seizoen en denken we dat die in 2022 uitkomt. We gaan sowieso weer kijken!