Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 5 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 10 beste Halloween-kostuums voor koppels

Het is officieel oktober en dat betekent dat Halloween-season eindelijk is begonnen. Daarom is het is weer tijd om op zoek te gaan naar het perfecte kostuum. Het is altijd leuk om je te verkleden, maar dat is nog leuker als je het met je partner doet. Wij hebben tien koppel Halloween-kostuums op een rij gezet waarmee je 31 oktober sowieso de show steelt.

1. Grease-kostuum: Sandy en Danny

Wat is nog iconischer dan Sandy en Danny van Grease? De jaren ’50, de iconic looks, zoals de Pink Ladies en T-birds jackets. Maar onze favoriete look van de film is toch wel de laatste scene, waarin Sandy van top tot teen in leer te zien is.

Pens & Patron

2. Harry Potter-kostuum

Die kans om een Zweinstein-gewaad aan te doen en te doen alsof je magische krachten hebt moet je pakken! Kies Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich en verander jezelf in jouw favoriete heks of tovenaar.

Pathé Thuis

3. The Flintstones-kostuum: Fred en Wilma

Met dit Halloweenkostuum gaan we terug in de tijd naar de jaren ’60, naar de geliefde sitcom The Flintstones. Verander jezelf in Fred en Wilma Flintstone en ga terug naar het stenentijdperk. Zelfs de familie Kardashian-West ging in 2019 verkleed als The Flintstones.

4. Dirty Dancing-kostuum: Johnny en Baby

Speel de hele avond ‘Time of My Life’ en probeer, als je durft, de beroemde lift uit Dirty Dancing.

gids.tv

5. Addams Family-kostuum

Wil je toch liever wat engers? Dan is de Addams-family perfect! Pak wat zwart fluwelen kleding erbij, een lange pruik en wat donkere make-up om jezelf te transformeren in Marticia en Gomez Addams.

6. Riverdale-kostuum: Jughead en Betty

Alle Bughead-fans opgelet! Uitelkaar of samen, Betty en Jughead blijven een goed koppelkostuum. Het enige wat je nodig hebt: een kroonmuts voor Jughead en een paardenstaart en overhemd met kraag voor Betty.

7. Beauty & The Beast-kostuum

Als je als Disney prinses verkleed gaat kan je nooit de mist in gaan. Een van onze favorieten is toch wel Beauty & the Beast.

Popsugar Uk

8. Stranger Things-kostuum: Hopper en Joyce

Stranger Things-kostuums zijn de afgelopen Halloweens heel populair. Maar dit jaar gaan we niet voor Eleven. Ga juist verkleed als power koppel Joyce Byers en Hopper.

9. Friends

Friends blijft altijd een hit, en het is dan ook zeker perfect voor Halloween. Ga bijvoorbeeld als Ross en Rachel. Voor Rachel Green kan je bijvoorbeeld een Central Perk serveersterschort of haar klassieke geruite rok dragen uit seizoen één. Voor Ross Gellar kan je de iconische rode trui aan doen of het piepkleine shirt uit seizoen drie.

SGXL

10. Wandavision

Last but not least, onze favoriete Marvel koppel: WandaVision. De serie WandaVision was erg populair op Disney+. Het voordeel van dit koppel er zijn genoeg outfits om van te kiezen!

Mashable Benelux

Famke Louise krijgt een eigen realityserie op Videoland en dit is wat we weten