Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 3 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Op deze 3 sterrenbeelden heeft de nieuwe maan het minste effect

Bereid je maar alvast voor op een grote metamorfe verschuiving en zware emoties. Je denkt vast: waarom? Op 4 november om 22:15:26 uur vindt de ‘nieuwe maan’ plaats. De nieuwe maan is het moment waarop de maan een conjunctie vormt met de zon. Wat betekent dit? De aarde blokkeert dan het zonlicht en we zien een volledig donkere maan omdat er dus geen zonlicht op de maan valt. Veel mensen zien dit als een schone lei.

Hoog tijd om na te denken over je volgende stappen…

Dit effect heeft de eerste maan van November op jouw sterrenbeeld

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan is in Schorpioen. Schorpioen is een waterteken dat onder andere gekenmerkt wordt door een diepe, vurige passie die misschien langzaam kookt, maar die zijn ultieme effect heeft. Het klinkt allemaal misschien extreem, maar er zijn een paar sterrenbeelden die het minst hierdoor worden beïnvloed.

Ben jij een van de sterrenbeelden die geïnspireerd wordt door de intense energie van de Schorpioen? Of word je juist het minst beïnvloed? Lees verder om hier achter te komen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De emotie van de Kreeft wordt tijdens de Nieuwe Maan gespaard. Je gaat je vreemd geïnspireerd voelen om iets te creëren. Dankzij de Schorpioen ben je ook op weg naar diepe gevoelens van passie die je gebieden van creativiteit en plezier verlicht. Popculture astroloog Kyle Thomas vertelt aan het Amerikaanse vrouwenblad Bustle: “Je hart staat in brand na de Nieuwe Maan, want dit is de enige pure opening naar nieuwe liefde of diepere liefde dit jaar. Als je een artiest bent, zorg er dan voor dat je de muze laat stromen. Ondanks het gekke weer van deze Nieuwe Maan, zou je kunnen ontdekken dat deze lunatie je veel doorbraken brengt die je euforisch maken. Zorg ervoor dat je eropuit gaat als je single bent of plan extra speciale dates (en misschien een paar nachten vol passie) als je wordt meegenomen.”

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geen tranen voor jou tijdens deze lunatie. Je sociale leven krijgt een boost en je gaat je intens geïnspireerd voelen om tijd door te brengen met vrienden. Bereid je voor om de dankbaarheid van saamhorigheid te voelen onder deze maansverduistering, want de maan komt in jouw gebied van vriendschappen en samenleving. “Maak je klaar om de drukte te verwerken terwijl je je agenda met zoveel mogelijk evenementen stapelt. Als je de kracht van deze Nieuwe Maan gebruikt, vul je je jaar met hechtere vrienden en unieke avonturen. Iemand kan zelfs een deur openen naar een van je meest persoonlijke hoop of dromen”, legt Thomas uit.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Deze lunatie gaat voor jou helemaal over groei en verkenning. Het inspireert je om je passies te verkennen in de vorm van reizen en expansie. Ga op een roadtrip, start een boekenclub of leer over een nieuwe cultuur. Thomas zegt: “Voor sommige Vissen zou je nu een reis kunnen plannen of besluiten om zelf op reis te gaan. Anderen zouden kunnen merken dat ze zich bijzonder academisch voelen, enthousiast om terug naar school te gaan of hun referenties bij te werken. De spirituele wereld of religie zou zelfs naar je kunnen roepen, omdat je je realiseert dat er zoveel meer is dan op het eerste gezicht lijkt. Wat er ook gebeurt, je staat te popelen om meer wijsheid van de wereld te verwerven.”

Check je elke dag je horoscoop? Dan moet je deze TikTok-accounts zeker volgen