Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Pasgeboren dochter Ronnie Flex en Demi de Boer nu al voor het blok gezet

Het lijkt wel alsof er is een heuse babyboom gaande is onder BN’ers. Na negen maanden in de buik te hebben gezeten komen de kindjes eindelijk ter wereld. Zo ook het dochtertje van Rapper Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer. Afgelopen maandag deelde het koppel het nieuws via hun Instagramkanalen. Het kleine meisje heeft de mooie naam Rémi Ayoki gekregen.

Maar ze staat nu al voor een lastige keuze…

Duivels dilemma

Ronnie Flex is een echte Rotterdammer en is dan ook supporter van voetbalclub Feyenoord, terwijl vriendin Demi een Ajacied is, ook omdat haar vader, Ronald de Boer, bij Ajax heeft gespeeld. Ook oom Frank de Boer speelde voor de Amsterdamse voetbalclub en was zelfs een tijdje trainer. Dat zorgt natuurlijk voor strijd, want hoe moet dat nu als Rémi straks Feyenoord kiest, of voor Ajax?

Het meisje is nog geen week oud en haar (groot)ouders gaan de strijd nu al aan. Ronnie heeft namelijk stiekem een rompertje, mutsje en sokken mét Feyenoordlogo voor zijn kleine meid gekocht. Demi deelt dit grappige moment op Instagram met de tekst: ‘Ik vroeg of hij een broodje wilde halen en toen kwam hij terug met dit’. Vader Ronnie lijkt zelf erg tevreden met zijn aankopen.

Instagram Demi de Boer
Bron: Instagram @demideboer

Ajacied of Feyenoorder?

Opa Ronald kan dit natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Hoe moet dat nou nou als zijn kleindochter een Feyenoord-supporter blijkt te zijn?! Hij stuurt zijn dochter dan ook een foto waar op te zien is dat zij een klein Ajax-shirtje krijgt namens de Amsterdamse voetbalclub. Demi deelt een screenshot van het WhatsApp-gesprek met de tekst: ‘Revenge’.

Ajax Instagram
Bron: Instagram @demideboer

Eerste dochter Ronnie Flex

In 2018 werd Ronnie Flex vader van zijn eerste dochtertje Nori, die hij samen kreeg met DJ Wef. Zij hadden toen geen relatie met elkaar maar besloten wel om het kind samen op te voeden. Een jaar daarna ontmoette hij Demi de Boer, een van de dochters van oud-voetballer Ronald de Boer. In maart 2020 maakten de twee hun relatie bekend.

Ronnie Flex deelt eerste beelden van zijn realityserie ‘Ronnie: Voor Altijd Samen’