Redactie
Redactie Beauty en Style 10 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Dít is het belangrijkste deel van jouw ochtendroutine gebaseerd op je sterrenbeeld

Opstaan, kleding aantrekken, tandenpoetsen en de deur uit. Simpel als wat. Of toch niet? Wij weten wat het belangrijkste deel is van jouw ochtendroutine aan de hand van je sterrenbeeld.

Of je nu een ochtend- of een avondmens bent, je ochtendroutine valt niet te skippen, hoe moeilijk het soms is om uit bed te stappen.

Dit is niet te missen uit jouw ochtendroutine op basis van je sterrenbeeld

Wat maakt jouw ochtend compleet? Beautify kan het je vertellen. Het volgende behoort altijd tot jouw ochtendroutine op basis van je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Grote kans dat jij een vroege vogel bent, Ram. Jij bereidt je graag voor op de dag door eerst te gaan sporten. Of dat nu even snel een ommetje in de buurt is of dat je even de hond uitlaat.

Stier (20 april – 20 mei)

Als Stier wil jij rustig aan doen ‘s ochtends. Jij zorgt er dus voor dat alles al klaarligt en dat je zo min mogelijk hoeft te doen. Da’s pas zorgeloos opstaan.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Elke dag is anders voor jou, Tweelingen. Jij houdt van variatie en begint elke dag dan ook anders. Jij hebt dan ook geen vaste ochtendroutine, maar doet eigenlijk simpelweg waar je zin in hebt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij kan niet aan je dag niet beginnen zonder even onder een heerlijke douche te stappen. Als je weer helemaal fris bent, ben je klaar voor alles wat je te wachten staat.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het belangrijkste deel van jouw ochtendroutine is het klaarzetten van een geweldige outfit. Maar wat jij pas echt waardeert, is een opfrissertje. Jouw dagcrème ligt dan ook altijd klaar en een kwartiertje voor de spiegel staan, kan ook geen kwaad.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Hoewel je nog best een tijdje in je bed kan blijven liggen, als het zover is maak jij als eerste je bed op en poets je je tanden. Dan hoef je dat in ieder geval niet meer op het einde te doen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Gelukkig bestaat er een snooze-knop, Weegschaal, want waarschijnlijk is deze voor jou gemaakt. Elke ochtend zie jij deze grote vriend maar al te vaak verschijnen en klik je er telkens weer op. Niks mis met tien minuutjes extra slaap, toch?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij staat als vroeg vogeltje klaar om de dag te beginnen door eens lekker snel en energiek op te staan. Jij springt gelijk onder de koude douche of gaat even hardlopen. Zo begin jij de dag met een positieve houding.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Elke dag sta jij weer op met dezelfde spontaniteit, Boogschutter. De ene ochtend ben jij als een speer al op werk en de andere dag doe je lekker rustig aan. Maar één ding is zeker: jouw dag begint nooit saai.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als Steenbok wil jij ‘s ochtends precies weten wat je van de dag kunt verwachten. Hoe laat vertrek je uit huis, wie moest je nog even terugbellen en hoe laat ga je door naar die ene vriendin? Jij neemt gerust de tijd ‘s ochtends om alles even op een rijtje te zetten.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als Waterman begin jij je dag het liefst door even je vriendengroep een appje te sturen. Positiviteit is toch heerlijk om je dag mee te beginnen? Als jij een vrolijke afspeellijst afspeelt in de ochtend, ben jij al helemaal tevreden.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een ochtendroutine en het sterrenbeeld Vissen gaat niet heel geweldig samen. Het liefst blijf jij de hele ochtend in je bed liggen. Niemand die het je kwalijk neemt als jij ineens begint aan je winterslaap.

Relatie inspiratie nodig? Dit zijn 18 lieve appjes om naar je lover te sturen in de ochtend