Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 2 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Op deze leeftijd heb je de meeste kans om Mr. Forever te vinden

Als je nog single bent vraag je je stiekem altijd af wanneer je jouw prins op het witte paard zal vinden. De één vindt the one al op haar zestiende terwijl de ander pas op haar dertigste haar levenspartner vindt. Maar als je toch een beetje nieuwsgierig bent dan verklappen we jou op welke leeftijd je de grootste kans hebt om Mr. Forever tegen het lijf te lopen.

Op je 25ste vind je Mr. Forever

Match.com heeft onderzoek gedaan naar op welke leeftijd mannen én vrouwen de meeste kans hebben om de ware te vinden. Ze ondervroegen 2000 mensen naar verschillende mijlpalen in hun relatie. Volgens het onderzoek vindt de gemiddelde vrouw haar levenspartner op haar 25ste. Terwijl mannen er een aantal jaar langer over doen, zij vinden gemiddeld gezien hun soulmate op hun 28ste.

Wellicht is dit ook de reden dat wij vrouwen intuïtief vaak voor een ietwat oudere jongen kiezen? Uiteraard is het niet zo dat dit de énige leeftijd is dat je de ware kunt vinden. Maar als je nog geen 25 bent en wel single, is dit misschien wel de geruststelling die je nodig had. Komt tijd, komt vent.

Jarenlang single zijn werpt op den duur zijn vruchten af, dat beloven we:
Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Marie Claire