Renée
Renée Love & Seks 3 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6x dingen die hij doet als jij de ware voor hem bent

Misschien laten mannen het niet altijd merken, maar ook zij vinden het fijn om een relatie te hebben. Of nog beter: om jou te hebben. De mannen van het Mannendossier biechten ook nog eens op wat ze doen als zij de ware hebben gevonden.

Doet jouw vriend de volgende zes dingen? Dan weet je dat het goed zit tussen jullie:

1. Hij gaat voor de ware naar de sportschool

Een man die de ware heeft gevonden gaat naar de sportschool. En oké, niet iedere man sport, maar van nature wil hij zijn best voor je doen. En er dus ook op z’n best voor je uitzien.

Hij sport niet omdat hij gefrustreerd is of omdat jij hem vertelt dat het moet. Nee, hij beweegt omdat hij fit wil zijn. Ook voor zijn vriendin, de vrouw waarmee hij oud wil worden.

2. Hij wil nog even graag seks als in het begin van jullie relatie

Of jullie net wakker worden of gaan slapen: je vriend wil nog even graag seks met je als in het begin. Grote kans dat jullie minder seks hebben als jullie lang(er) bij elkaar zijn. Maar als het aan hem ligt verbreken jullie nog steeds records samen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 8 x dingen die hij doet voor jou die intiemer zijn dan seks

3. Hij vertelt je alles

Het is voor sommige mannen moeilijk om zich kwetsbaar op te stellen. Toch is dat voor hem geen probleem als jij de ware bent. In de relatie durft hij zich open te stellen en jou te vertellen wat hem dwarszit. Of waarom zijn dag juist zo tof was.

Sterker nog, als hij emotioneel is durft hij zelfs een traantje bij je weg te pinken.

4. Hij praat over ‘wij’ in plaats van ‘ik’

Zijn toekomst? Daar kom jij 100% in voor. Zeker als jullie hetzelfde over de toekomst denken kan het niet anders dan dat jij de ware voor hem bent. Als hij over ‘wij’ praat in plaats van ‘ik’ zit het helemaal goed met jullie relatie.

5. Hij spendeert zijn tijd het liefst met jou

Natuurlijk vindt je vriend het belangrijk om zijn vrienden en familie te zien. Maar als hij op een dag maar één uur vrije tijd zou hebben, dan brengt hij het door met jou.

Want als het erop aankomt is hij stiekem toch het liefst met jou. Juist omdat hij zichzelf bij jou kan zijn.

6. Hij herinnert alle kleine romantische details

Ben je ook zo verbaasd dat hij nog de kleinste details van jullie eerste date weet? Jep, dan wéét je dat je veel voor hem betekent. Helemaal als hij iets voor je verjaardag koopt waarvan je máánden geleden zei dat je het zo graag wilde hebben.

De ware onthoudt dat.

Mannendossier: 6x kledingstukken die hij onwijs sexy vindt staan bij jou