Renée
Renée Love & Seks 27 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6x kledingstukken die hij onwijs sexy vindt staan bij jou

Met een eerste date in de agenda app je natuurlijk meteen je vriendinnen. Want hallo, wat moet je aantrekken? De mannen van het Mannendossier biechten op welke kleding zij sexy vinden bij vrouwen.

Kleding waar hij jou sexy in vindt

Stiekem zijn mannen helemaal geen ingewikkelde wezens. Wil je indruk op hem maken tijdens een date? Dan kun je ervan uitgaan dat hij je hoe dan ook sexy vindt als je deze kleding draagt.

1. Zwart jurkje

Zwart is altijd goed als het aan mannen ligt. Maar ze vinden het helemaal fantastisch als je voor hen een zwarte jurk uit de kast trekt. Helemaal als je jouw prachtige lichaam er goed in kan zien.

Twijfel je wat je aan moet trekken? Dan weet je dat je met dit kledingstuk sowieso goed zit. Ook fijn: in een jurkje voel je je extra vrouwelijk.

2. Topje met V-hals

Misschien voel je je niet zo prettig in een jurk tijdens een date. Maak je geen zorgen, als het aan de mannen ligt ben je minstens zo sexy als je andere kleding draagt.

Een grote favoriet is een top met V-hals. Omdat het iets – maar vooral niet te veel – van je decolleté laat zien vindt hij dat enorm sexy.

3. Alles wat rood is

Zwart is een ideale kleur voor kleding als je ‘s avonds afspreekt. Maar heb je weleens aan rood gedacht? Hij kan zijn ogen niet langer van je afhouden als je iets roods voor hem aantrekt.

Bovendien is rood de perfecte kleur voor ieder lichaam. Het kleedt namelijk af, waardoor je je echt op en top sexy en vrouwelijk voelt.

Kom maar door met de bittergarnituur! Deze kleuren kleden goed af en nee, het is geen zwart

4. Off shoulder tops en jurkjes

Wat net zoveel aandacht trekt als een beetje decolleté is off shoulder kleding. Die heb je ongetwijfeld al in je kast hangen. Dit vinden mannen super aantrekkelijk, waardoor je sowieso een compliment krijgt over je outfit.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat de wetenschap heeft bewezen dat mannen nog meer tot je aangetrokken zijn als je dit sexy lookje draagt.

5. Strakke rok

Wie een sexy indruk wil maken op de mannen kan volgens hen het beste een strakke rok dragen. Nee, hij hoeft niet zo kort te zijn dat je *alles* ziet. Zolang het maar mooi om je figuur sluit.

Want ze maken er geen geheim van: kleding waarin jouw vormen mooi uitkomen zijn altijd een hit.

6. Iets met kant

Mannen vinden het onwijs sexy als je kleding een kanten detail heeft. Heeft dat mooie topje met V-hals een kanten randje? Perfect. Hij vindt je al mooi, maar door dit detail ben je al helemaal onweerstaanbaar.

Mannendossier: 6 x wat mannen denken als je hem pijpt