Renée
Renée Love & Seks 6 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6 x wat mannen denken als je hem pijpt

We vragen ons zo vaak af wat mannen écht denken. Vooral tijdens de seks. Gelukkig is er het Mannendossier. Deze week bespreken de mannen wat ze denken tijdens het pijpen. Geloof ons, hier krijg je rode oortjes van.

Hoe mannen over pijpen denken

Mannen en pijpen is als een slagroomtaart met een extra toef slagroom. Als het koude biertje waar je ze zo naar verlangen op de vrijdagmiddag. Met andere woorden: ze kunnen wel zonder, maar ze willen niet. Maar wat denken ze dan als jij op je knietjes zit?

1. Hoe geil het is om zijn penis in jouw mond te zien

Het is de ultieme pornodroom die uitkomt. Jouw warme mond om zijn harde penis. Dit is zijn lievelingsmoment. Sterker nog, dit is het moment waar hij al de hele tijd naar uitkeek.

2. Hoe jij hem opwindt met je skills

Als iets opwindend is voor mannen, dan is het pijpen. Zodra je eenmaal je lippen om z’n eikel zet is hij in de hemel beland. Niets windt hem meer op dan dit.

3. Hoe sexy het is als je kokhalst

Het klinkt niet sexy, maar voor hem is dat het wél. Moet je kokhalzen omdat zijn penis zo ver in je mond hebt? Niets zegt klaarkomen in 3, 2, 1… zoals dat geluid. Ze HOUDEN ervan.

Mannendossier: 8 dingen die jou woest aantrekkelijk maken die niks te maken hebben met je uiterlijk

4. Hoe fijn het is als je zijn ballen erbij betrekt

Zuigen en likken is lekker. Maar wat hij pas echt heerlijk vindt is als je zijn ballen erbij betrekt. Of je het nu likt, vasthoudt of eraan zuigt: doe er ook maar iets mee en hij is gelukkig.

5. Hoe goed het voelt dat hij nu de macht heeft

Hij bedoelt het niet verkeerd, maar hij geniet er wel van als jij voor hem zit en je ‘kwetsbaar’ opstelt. Met zijn penis in jouw mond heeft hij praktisch alle macht.

Tenzij je op zijn penis bijt, maar dat kun je beter niet doen.

6. Hoe lekker hij het vindt als hij in je mond mag klaarkomen

Mannen respecteren je keuze volledig als hij niet in je mond mag klaarkomen. Maar wanneer het wel mag is het alsof je de poorten naar de hemel hebt geopend.

Mannendossier: 6 x wat mannen niet kunnen weerstaan aan het uiterlijk van vrouwen