Yasmine Esser
Yasmine Esser Reizen 3 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Pak je koffers! In deze 10 steden wonen de knapste mannen op aarde

Heb je het helemaal gehad met Nederlandse mannen? En zou je wel naar de plek op aarde willen waar de aantrekkelijkste manspersonen wonen? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk een top tien bekend gemaakt met waar de heetste mannen wonen. Pak je travel bucketlist er maar bij.
Reismagazine Traveler’s Digest maakt ieder jaar een ranglijst met steden op de wereld waar de knapste kerels wonen. We zullen je niet langer in spanning houden. Dit is de top tien met steden waar je echt even op mannenjacht wil gaan.

1. Stockholm

De Zweedse man kan op het eerste gezicht wat nors overkomen. Maar – daar kan niemand omheen – ze zien er gewoon ongelooflijk lekker uit. Dat komt door hun Scandinavische kaaklijn en het feit dat ze wat langer zijn dan de meeste mannen in de wereld. De gemiddelde man uit Stockholm is ook nog eens goed gekleed, dus koop dat vliegticket maar vast.

2. New York

New York verdient een plek op deze lijst omdat er in de Amerikaanse stad gewoon heel veel mensen met verschillende nationaliteiten wonen. Dat betekent dat er voor ieders wil wat lekkers rondloopt in Manhattan of Brooklyn.

3. Amsterdam

Ja, ons eigen Amsterdam staat gewoon op nummer drie. Dat komt omdat de Nederlandse man lang is. En omdat er best wat charmeurs in Amsterdam rondlopen, waar je goed een praatje mee kunt aanknopen. Ze kunnen wel wat gereserveerd zijn, maar als ze voor je gaan, dan kunnen ze ook echt romantisch zijn. Toch prettig om te horen.

4. Lissabon

Mannen in Lissabon zijn werelds, hoogopgeleid en trots op hun land. Bovendien zijn ze vaak atletisch gebouwd, waar wij echt geen ‘nee’ tegen zeggen. Ook hebben ze hetzelfde charisma als bijvoorbeeld Italianen, maar zijn ze veel bescheidener, waardoor ze heel prettig gezelschap zijn.

5. Buenos Aires

De Argentijnse man is sexy en sensueel, zegt Travelers Digist. En dat geloven we meteen over de mannen uit het land van de tango. Deze mannen zijn heet en gepassioneerd.

6. Sydney

Zie je al een sportieve surf dude voor je met zijn ontblote bovenlijf? Wij in ieder geval wel. De man uit Sydney is grappig, intelligent, en sterk. `En dat Australische accent is ook niet onprettig.

7. Madrid

Mannen uit Madrid staan bekend als Latin lovers, omdat ze sexy, slim en romantisch zijn. Ach kijk naar Enrique Iglesias. Die man is toch een bonk passie.

8. Berlijn

Als je van hipstermannen houdt, ben je hier aan het juiste adres. De Berlijnse man versierd vrouwen met zijn intelligentie, originaliteit en goede uiterlijk, aldus Travelers Digist.

9. Milaan

Milaan is een van de grootste modesteden in de wereld (naast natuurlijk Parijs, New York en Londen) en dat straalt zeker af op de mannen die er wonen. De Milanese man ziet er immer goed verzorgd en hot uit. En hij is een pro in flirten.

10. Tel Aviv

Tel Aviv is een culturele stad, dus de mannen die hier wonen hebben wel oog voor kunst en cultuur. Het maakt mannen toch altijd wel aantrekkelijk als ze iets weten over de wereld. Bovendien is dit de stad waar ze met ontbloot bovenlijf langs de stranden flaneren. Lang niet gek.

Vond je dit artikel leuk? Dan vind je dit artikel ook interessant: In Italië hoef je je lover geen eeuwige trouw meer te beloven als je gaat trouwen