Redactie
Redactie Love & Seks 17 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Whuuuut: deze meme beschrijft jouw sterrenbeeld het beste

Twee van onze favoriete dingen: memes en sterrenbeelden. Elk sterrenbeeld heeft wel een meme die hun het beste kan beschrijven. Daarom hebben wij deze voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke meme jou het beste beschrijft? Lees dan vooral verder.

De perfecte memes voor sterrenbeelden

1. Ram

Je houdt van elke gelegenheid om in de schijnwerpers te staan en daarnaast maakt je van elke activiteit een competitie. Daarom herken jij je helemaal in deze Spongebob-meme. Daarnaast hoort iedereen jou in de auto zingen, als jij de woorden van een nummer kent.

2. Stier

Iedereen die jou kent, weet dat je graag ontspant. Waarom jezelf inspannen als je gewoon kunt relaxen? Deze meme over een onesie die letterlijk met een eigen stoel komt, spreekt rechtstreeks tot je ziel.

3. Tweeling

Je gedachten zijn constant aan het racen, zo erg dat je jouw eigen gedachten nauwelijks kunt bijhouden. Daarom kan deze meme over alle verschillende misdaden die jij momenteel onderzoekt, een nauwkeurige weergave zijn van wat er allemaal in jouw hersenen om gaat.

4. Kreeft

Je wilt ongemakkelijke interacties zoveel mogelijk vermijden. Ik wed dat jij je het liefst wilt verbergen tussen de plooien van de bank, wanneer de vrienden van je ouders langskomen, net zoals deze kat.

5. Leeuw

Je houdt ervan om je in de puntjes te kleden, je bent ten slotte een Leeuw. Maar je houdt ook erg van alle aandacht. Maar soms voel je je door de aandacht ook als Peter Griffin van Family Guy die op de stoep staat terwijl hij een visnetpanty aan heeft.

6. Maagd

Je kunt soms een beetje kieskeurig zijn. Het is niet jouw schuld dat je zo gedetailleerd en oplettend bent. Deze kwaliteit kan zich vertalen in vijfsterrenkritiek. Je zou terugkomen uit de dood om nog over één ding te kunnen klagen.

7. Weegschaal

Je hebt een hekel aan conflicten. Daarom behoud je ook liever de vrede dan dat je een gevecht begint. Maar dat betekent niet dat je niet droomt over iemand afwijzen. Je kan namelijk erg angstaanjagend zijn… in je verbeelding.

8. Schorpioen

Je bent op zoek naar intimiteit, maar tegelijkertijd ben je er bang voor. Sorry dat we dit met iedereen delen, maar je weet dat je de neiging hebt om een muur op te zetten. En hey, we don’t blame you. Er is veel voor nodig om jouw vertrouwen te winnen.

9. Boogschutter

Je bent de koningin van iets gênants zeggen. En weet je wat? Je hebt er geen spijt van. Je houdt ervan om dingen met een beetje drama op te fleuren. Misschien ben je niet één van de Sanderson-zussen, maar je pakt zeker de gelegenheid ‘to stir in the pot’.

10. Steenbok

Niemand kan ontkennen dat jij doelgericht bent. Alleen heb je ook de neiging om je geluk uit te stellen tot je jouw doel hebt bereikt. Dus hoe oud ben je tegen de tijd dat je alles hebt gedaan op je to-do-lijstje?

11. Waterman

Je komt over als een extrovert die met iedereen bevriend is. Maar diep van binnen ben je een lonely wolf. Je kent het gevoel van spijt nadat je iemand iets te veel heeft aangedaan.

12. Vissen

Mensen denken misschien dat je altijd vol zen en ontspannen bent, maar je draagt meestal een buik vol spanning met je mee, waar je ook heen gaat. Je bent echter ook een pro in het ervoor zorgen dat niemand weet hoe angstig je werkelijk bent.

Dat waren alle sterrenbeelden, we zijn benieuwd of je jezelf hebt herkent. Lees ook jouw horoscoop van deze week.