Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens Monica Geuze is dit product een ware ‘game changer’ voor je wenkbrauwen

Wij zijn al heel wat wijzer geworden door alle hacks die we dagelijks zien op TikTok. Denk aan de sla thee en frosted oogschaduw look. Van make-uphacks kunnen we nooit genoeg krijgen en gelukkig probeert Monica Geuze een nieuwe voor ons uit. Op TikTok gebruiken mensen Got2B glued om hun wenkbrauwen te stijlen. Monica Geuze creëert een messy brow met de Got2B glued gel en Got2B spiking wax.

Over één van deze producten is ze heel enthousiast.

Got2B spiking wax

Wenkbrauwtrends veranderen snel. Zo waren vroeger de smalle wenkbrauwen in en is het nu hoe voller hoe beter. Ook kammen we de laatste tijd onze wenkbrauwen naar boven, om die volle ‘fluffy’ look te creëren. Zo deden we dat eerst met gebruik van een blok zeep en zijn TikTokkers nu helemaal fan van de Got2B glued gel als wenkbrauw product. Monica Geuze probeert de hack voor ons uit met gebruik van die gel en de Got2B spiking wax.

“Dit product werkt veel beter.”

Monica Geuze gebruikt de Got2B glued gel op haar wenkbrauwen en brengt het aan met een tandenborstel: “Iewl het is het f*cking wit, het ziet er gewoon goor uit. Ik heb het idee alsof het lijkt dat ik nog minder wenkbrauwen heb”, zegt ze over de gel. Ze laat de gel op drogen en begint aan de andere wenkbrauw te werken. Ze gebruikt voor haar rechterwenkbrauw een ander middel van Got2B, namelijk de spiking wax: “Ik denk dat dit een nog slechter idee is eigenlijk want dit is heel wit en echt zo sticky.” Over de Got2B spiking wax is ze meteen enthousiaster want dit middel is volgens haar veel steviger en zorgt dat haar wenkbrauwen veel beter omhoog zijn gekamt. Bekijk de video hieronder:

@monicageuze

Ik heb echt geen idee wrm ik dit heb gefilmd en is de hoeveelheid die ik post op tiktok al irri? (asking 4 a friend)🥲

♬ origineel geluid – Monica Geuze

Ook de andere kant werkt ze vervolgens bij met de Got2B spiking wax en daarna laat ze het even opdrogen. Daarna haalt ze de restjes boven haar wenkbrauwen weg met make-up remover en doet de rest van haar make-up. Bij haar ene wenkbrauw, waar de glued gel nog in zit, lukt het haar niet om te tekenen. Bij de andere wenkbrauw waar alleen de Got2B spiking wax in zit, lukt dit wel: “Ik heb het volgens mij gewoon beter gedaan door deze te kopen.”

Rennen naar de winkel voor de Got2B spiking wax dus! En laat de glued gel maar liggen.

Fan van bushy brows? Déze wenkbrauwgel gaat viral op TikTok en da’s niet zonder reden